Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μήλος και Σίφνος στη Μόσχα

Με μια απόλυτη στοχευμένη ενέργεια, οι Δήμοι Μήλου και Σίφνου «παρουσιάστηκαν» στους επαγγελματίες της Ρωσικής αγοράς σε μια ενημερωτική συνάντηση με Τουρ Οπερέϊτορς και Δημοσιογράφους, που οργανώθηκε ειδικά για τους δύο προορισμούς με τη συμβολή του Γραφείου ΕΟΤ Μόσχας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο φημισμένο κτίριο Samsung της ρωσικής πρωτεύουσας, εν όψει της τουριστικής έκθεσης ΜΙΤΤ. Δημοσιογράφοι από τα πλέον έγκριτα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και καθιερωμένοι Τ.Ο. που δραστηριοποιούνται έντονα για την ένταξη ελληνικών προορισμών σε ταξιδιωτικά προγράμματα για Ρώσους ταξιδιώτες, παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις των νησιών. Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση με το Δήμαρχο Σίφνου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μήλου κ. Ν. Μωραϊτη που εκπροσώπησαν τους δύο προορισμούς.

Ο αμιγώς τεχνοκρατικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, το συντονισμό της οποίας είχε η MTC GROUP, ικανοποίησε τους Ρώσους συμμετέχοντες οι οποίοι, με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους απέδειξαν το ενδιαφέρον της αγοράς προς την Ελλάδα.

Τις παρουσιάσεις των νησιών προλόγισε ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα Πρέσβυς κ. Ιωάννης Τάγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...