ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΣΤΟ ST’ASTRA RESTAURANT ΤΟΥ PARK HOTEL 24-12-2010
Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Park ταξιδέψτε με προορισμό τα αστέρια για ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.
Τα φώτα της πόλης που θα απολαύσετε από ψηλά, οι γιορτινές live κεφάτες μελωδίες από τους “Twisters” και οι γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Christian Robert συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.
Christmas Menu
Aperitif cocktail σαμπάνιας (Mimosa) & Amuse Bouche
Βελουτέ κολοκύθας και πράσινης πιπεριάς
γαρνιρισμένη με κρουτόν παρμεζάνας
Λαβράκι με πουρέ από κουνουπίδι,
συνοδεύεται με ραβιόλι γεμιστό με καβούρι, lemongrass
και σάλτσα καβουριού με τζίντζερ
Ανάμεικτη σαλάτα με αβοκάντο,
φουντούκια και πανσέτα
με vinaigrette μηλόξυδου
Σορμπέ σαμπάνιας
Στήθος γαλοπούλας γεμιστό με κάστανο σερβιρισμένο με πουρέ από αρακά και μπέικον με κολοκύθα sauté και chips από πράσο
Duo σοκολάτας με σάλτσα φράουλας και σοκολάτας
Καφές & Mignardises
Μελομακάρονα & Κουραμπιέδες
Τιμή ανά άτομο: 88 €
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ST’ASTRA RESTAURANT ΤΟΥ PARK HOTEL 31-12-2010
Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και απολαύστε τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Park.
Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, οι απολαυστικές γεύσεις, καθώς και η live μουσική από τους μοναδικούς “Swing Express” απογειώνουν την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.
New Year’s Eve Menu
Kirs Royal & Amuse Bouche
Σούπα από αγγινάρες Ιερουσαλήμ με άγρια μανιτάρια
Φουά γκρα sauté σε ψημένο μπριός, ρόκα, καραμελωμένα μήλα και ζελέ από gluwine
Σαλάτα με αστακό ποσέ σε ζελέ από κίτρο με ραπανάκια sauté και vinaigrette από φρούτα του πάθους
Lime sorbet
Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ από τρούφα και πατάτα σερβιρισμένο με μανιτάρια trumpet, πράσινη ρέβα και σάλτσα θυμαριού
Πάβλοβα με φρούτα του δάσους σάλτσα βατόμουρο
Καφές & Mignardises
Βασιλόπιτα
Τιμή ανά άτομο: 120 €
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ......ΤΟΣΚΑΝΗΣ 24-12-2010
Στο μοναδικό χώρο του Gallo Nero, στο ισόγειο του Ξενοδοχείου Park, απολαύστε τις γεύσεις του Gian Luca Barlucchi (σεφ και ιδιοκτήτη του Μυκονιάτικου Bandana) σε μια βραδιά που ο D.J. Giorgio ανεβάζει τη διάθεση σας.
Christmas Menu
Aperitif Cocktail Aperol Spritz & Μπουκιές μπρεζάολας σε φύλλα άγριας ρόκας
Βελουτέ καρότου αρωματισμένου με λάδι τρούφας και emince γαρίδες
Φρέσκο τορτελόνι αστακού σε σάλτσα λαχανικών με φρέσκια κρέμα
Φρέσκο τορτελόνι αστακού σε σάλτσα λαχανικών με φρέσκια κρέμα
Σαλάτα Gallo Nero
Γαλοπούλα ψητή με παραδοσιακή γέμιση
Tacchino del Chianti
Πατάτες noisette με σάλτσα umido
Πεκορίνο Τοσκάνης με θυμαρίσιο μέλι και κριτσίνια
Επιλογή από Tiramisu ή
Calzone Dolce για 2 άτομα
Limoncello
Ιταλικό Panettone & Espresso
Τιμή ανά άτομο: 58 €
PARTY ΓΕΥΣΗΣ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ GALLO NERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 31-12-2010
Αυθεντικές Τοσκανέζικες γεύσεις που ο Gian Luca Barlucchi φέρνει στο πιάτο σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης.
Ο D.J. Giorgio, με τις μουσικές επιλογές του, μας προσκαλεί σ’ ένα κεφάτο party.
New Year’s Eve Menu
Aperitif ‘Prosecco’
Funghi alla patata tartufata
Gamberoni alla Gian Luca
Σαλάτα Primavera
Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια Porcini
Πατάτα arrosto αρωματισμένη με νιφάδες παρμεζάνας και πουρέ καρότου
Ποικιλία Ιταλικών τυριών
Calzone Dolce για 2 άτομα
Grappa
Βασιλόπιτα
Espresso
Τιμή ανά άτομο: 78 €
CHRISTMAS BRUNCH ΣΤΟ GALLO NERO 25-12-2010
Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους τα Χριστούγεννα στο Brunch του Gallo Nero, στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε για εσάς.
Πλούσιος μπουφές με μοντέρνες ιταλικές και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και γιορταστικές μελωδίες από πιάνο και τραγούδι.
Ποικιλία Ιταλικών κι Ελληνικών Τυριών
Affetati (Αλλαντικά)
Σαλάτες
Sun Salad
Caprese
Gallo Nero
Primavera
Πέννες Αματριτσιάνα
Πέννες Funghi
Τορτελόνι Αστακού
Ταλιατέλες Ταρτούφο
Ταλιάτα Ταρτούφο
Ψαρονέφρι με Μπέικον σε Σάλτσα Ροκφόρ
Γαλοπούλα με Παραδοσιακή Γέμιση
Φιλετίνια Funghi
Κοτόπουλο με Αμύγδαλα (Mandorle)
Ρύζι
Πατάτες Παρμεζάνα
Μανιτάρια Γεμιστά
Πανακότα
Σουλτάνο
Κορμός
Τιραμισού
Προφιτερόλ
Τιμή ανά άτομο: 52 €
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ BRUNCH ΣΤΟ GALLO NERO 01-01-2011
Απολαύστε το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς με συνοδεία από πιάνο και τραγούδι σ’ έναν πλούσιο εορταστικό μπουφέ με ιταλικές κι ελληνικές σπεσιαλιτέ.
Ποικιλία Ιταλικών κι Ελληνικών Τυριών
Affetati (Αλλαντικά)
Σαλάτες
Sun Salad
Caprese
Chiara
Πέννες Αllegre
Πέννες Αματριτσιάνα
Tagliatelle al samone
Tagliatelle Ταρτούφο
Ταλιάτα Ταρτούφο
Ψαρονέφρι με Μπέικον σε Σάλτσα Ροκφόρ
Φιλετίνια Funghi
Κοτόπουλο με Αμύγδαλα (Mandorle)
Γουρουνόπουλο
Ρύζι
Πατάτες Παρμεζάνα
Μανιτάρια Γεμιστά
Πανακότα
Σουλτάνο
Κορμός
Τιραμισού
Προφιτερόλ
Τιμή ανά άτομο: 60 €
ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1-1-2011
Τα φώτα της πόλης σβήνουν, στο Park Hotel όμως η ατμόσφαιρα είναι ακόμα λαμπερή.
Η πρώτη μέρα του έτους είναι μοναδική και ο πρωινός μπουφές απολαυστικός!
Απολαύστε νόστιμες λιχουδιές και χαλαρώστε από μια νύχτα διασκέδασης.
Τιμή ανά άτομο: 30 €
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PARK HOTEL
Για τη χρήση πακέτου ρεβεγιόν και διαμονής, έχετε έκπτωση 20% από την αναγραφόμενη τιμή δωματίου στο site μας
Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα Τηλ. 210-8894500, 210-8894517 / Fax 210-8238420
www.athensparkhotel.gr / E-mail: info@athensparkhotel.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.