Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ PARK HOTEL

Με την ολοκλήρωση της ολικής αναγέννησης του, το PARK HOTEL σας υποδέχεται σ’ ένα θεατρικό σκηνικό εμπνευσμένο από τη φύση και σας προσκαλεί στις λαμπερές γιορταστικές του εκδηλώσεις!

 ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΣΤΟ ST’ASTRA RESTAURANT ΤΟΥ PARK HOTEL  24-12-2010

Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Park ταξιδέψτε με προορισμό τα αστέρια για ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.

Τα φώτα της πόλης που θα απολαύσετε από ψηλά, οι γιορτινές live κεφάτες μελωδίες από τους “Twisters” και οι γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Christian Robert συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.

Christmas Menu

Aperitif cocktail σαμπάνιας (Mimosa) & Amuse Bouche

Βελουτέ κολοκύθας και πράσινης πιπεριάς

γαρνιρισμένη με κρουτόν παρμεζάνας

Λαβράκι με πουρέ από κουνουπίδι,

συνοδεύεται με ραβιόλι γεμιστό με καβούρι, lemongrass

και σάλτσα καβουριού με τζίντζερ

Ανάμεικτη σαλάτα με αβοκάντο,

φουντούκια και πανσέτα

με vinaigrette μηλόξυδου 


Σορμπέ σαμπάνιας

Στήθος γαλοπούλας γεμιστό με κάστανο σερβιρισμένο με πουρέ από αρακά και μπέικον με κολοκύθα sauté και chips από πράσο

Duo σοκολάτας με σάλτσα φράουλας και σοκολάτας

Καφές & Mignardises

Μελομακάρονα & Κουραμπιέδες

Τιμή ανά άτομο: 88 €

 ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ  ΣΤΟ ST’ASTRA RESTAURANT ΤΟΥ PARK HOTEL 31-12-2010

Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και απολαύστε τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Park.

Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, οι απολαυστικές γεύσεις, καθώς και η live μουσική από τους μοναδικούς “Swing Express” απογειώνουν την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.

New Year’s Eve Menu

Kirs Royal & Amuse Bouche

Σούπα από αγγινάρες Ιερουσαλήμ με άγρια μανιτάρια 

Φουά γκρα sauté σε ψημένο μπριός, ρόκα, καραμελωμένα μήλα και ζελέ από gluwine 

Σαλάτα με αστακό ποσέ σε ζελέ από κίτρο με ραπανάκια sauté και vinaigrette από φρούτα του πάθους

Lime sorbet

Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ από τρούφα και πατάτα σερβιρισμένο με μανιτάρια trumpet, πράσινη ρέβα και σάλτσα θυμαριού

Πάβλοβα με φρούτα του δάσους σάλτσα βατόμουρο

Καφές & Mignardises

Βασιλόπιτα 

Τιμή ανά άτομο: 120 €

 ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  ΜΕ ΑΡΩΜΑ......ΤΟΣΚΑΝΗΣ 24-12-2010

Στο μοναδικό χώρο του Gallo Nero, στο ισόγειο του Ξενοδοχείου Park, απολαύστε τις γεύσεις του Gian Luca Barlucchi (σεφ και ιδιοκτήτη του Μυκονιάτικου Bandana) σε μια βραδιά που ο D.J. Giorgio ανεβάζει τη διάθεση σας.

Christmas Menu

Aperitif Cocktail Aperol Spritz &  Μπουκιές μπρεζάολας σε φύλλα άγριας ρόκας 

Βελουτέ καρότου αρωματισμένου με λάδι τρούφας και emince γαρίδες

Φρέσκο τορτελόνι αστακού  σε σάλτσα λαχανικών με φρέσκια κρέμα 

Σαλάτα Gallo Nero

Γαλοπούλα ψητή με παραδοσιακή γέμιση

Tacchino del Chianti

Πατάτες noisette με σάλτσα umido

Πεκορίνο Τοσκάνης με θυμαρίσιο μέλι και κριτσίνια

Επιλογή από Tiramisu ή

Calzone Dolce για 2 άτομα

Limoncello

Ιταλικό Panettone  & Espresso
Τιμή ανά άτομο: 58 €

 PARTY ΓΕΥΣΗΣ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ GALLO NERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  31-12-2010

Αυθεντικές Τοσκανέζικες γεύσεις  που ο Gian Luca Barlucchi φέρνει στο πιάτο σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης.

Ο D.J. Giorgio, με τις μουσικές επιλογές του, μας προσκαλεί σ’ ένα κεφάτο party.

New Year’s Eve Menu

Aperitif ‘Prosecco’

Funghi alla patata tartufata 

Gamberoni alla Gian Luca

Σαλάτα Primavera

Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια Porcini

Πατάτα arrosto αρωματισμένη με νιφάδες παρμεζάνας  και πουρέ καρότου

Ποικιλία Ιταλικών τυριών

Calzone Dolce  για 2 άτομα

Grappa 

Βασιλόπιτα 

Espresso

Τιμή ανά άτομο: 78 €

CHRISTMAS BRUNCH ΣΤΟ GALLO NERO 25-12-2010

Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους τα Χριστούγεννα στο Brunch του Gallo Nero, στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε για εσάς.

Πλούσιος μπουφές με μοντέρνες ιταλικές και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και γιορταστικές μελωδίες από πιάνο και τραγούδι.

Ποικιλία Ιταλικών κι Ελληνικών Τυριών

Affetati (Αλλαντικά)

Σαλάτες

Sun Salad

Caprese

Gallo Nero

Primavera

Πέννες Αματριτσιάνα

Πέννες Funghi

Τορτελόνι Αστακού

Ταλιατέλες Ταρτούφο

Ταλιάτα Ταρτούφο

Ψαρονέφρι με Μπέικον σε Σάλτσα Ροκφόρ

Γαλοπούλα με Παραδοσιακή Γέμιση

Φιλετίνια Funghi

Κοτόπουλο με Αμύγδαλα (Mandorle)

Ρύζι

Πατάτες Παρμεζάνα

Μανιτάρια Γεμιστά

Πανακότα

Σουλτάνο

Κορμός

Τιραμισού

Προφιτερόλ

Τιμή ανά άτομο: 52 €

  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ BRUNCH ΣΤΟ GALLO NERO  01-01-2011

Απολαύστε το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς με συνοδεία από πιάνο και τραγούδι σ’ έναν πλούσιο εορταστικό μπουφέ με ιταλικές κι ελληνικές σπεσιαλιτέ. 

Ποικιλία Ιταλικών κι Ελληνικών Τυριών

Affetati (Αλλαντικά)
Σαλάτες

Sun Salad

Caprese

Chiara

Πέννες Αllegre

Πέννες Αματριτσιάνα

Tagliatelle al samone

Tagliatelle Ταρτούφο

Ταλιάτα Ταρτούφο

Ψαρονέφρι με Μπέικον σε Σάλτσα Ροκφόρ

Φιλετίνια Funghi

Κοτόπουλο με Αμύγδαλα (Mandorle)

Γουρουνόπουλο

Ρύζι

Πατάτες Παρμεζάνα

Μανιτάρια Γεμιστά

Πανακότα

Σουλτάνο

Κορμός

Τιραμισού

Προφιτερόλ 

Τιμή ανά άτομο: 60 € 

ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  1-1-2011

Τα φώτα της πόλης σβήνουν,  στο Park Hotel όμως η ατμόσφαιρα είναι ακόμα λαμπερή.

Η πρώτη μέρα του έτους είναι μοναδική και ο πρωινός μπουφές απολαυστικός!

Απολαύστε νόστιμες λιχουδιές και χαλαρώστε από μια νύχτα διασκέδασης.

Τιμή ανά άτομο: 30 € 


  ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PARK HOTEL

Για τη χρήση πακέτου ρεβεγιόν και διαμονής, έχετε έκπτωση 20% από την αναγραφόμενη τιμή δωματίου στο site μας

Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα  Τηλ. 210-8894500, 210-8894517 / Fax 210-8238420
www.athensparkhotel.gr / E-mail: info@athensparkhotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...