Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έκκληση του ΣΕΤΕ για τερματισμό της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να τελειώσουν άμεσα την απεργία τους, απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του συνδέσμου με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση.
Εμείς είμαστε με την πλευρά της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων, τόνισε ο κ.Ανδρεάδης και εκτίμησε ότι η απεργία των ταξί πρέπει να σταματήσει αύριο, προαναγγέλοντας ότι ο υπουργός θα καταθέσει στην ομοσπονδία των ταξί συγκεκριμένες προτάσεις και χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία του διαλόγου.
Από την πλευρά μας, είπε, θα καταθέσουμε στον υπουργό τις δικές μας προτάσεις για αναβάθμιση των υπηρεσιών, βασιζόμενες στα όσα ισχύουν στην Ευρώπη.
Αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση, ο κ.Ανδρεάδης είπε ότι φέτος καταγράφεται μια αύξηση της τάξης του 10%, που αντιστοιχεί στο 1% του ΑΕΠ.
Πρόσθεσε, όμως, ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τα ταξί θα υπάρξει μείωση τον Αύγουστο και δεν αποκλείεται να επηρεαστεί και ο Σεπτέμβριος.
Βρισκόμαστε στην ώρα μηδέν για τον τουρισμό, εκτίμηση και ανακοίνωσε ότι πολλές εταιρείες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες θα επανεξετάσουν τον προορισμό τους για την Ελλάδα, ενώ θα επηρεαστούν και οι πτήσεις τσάρτερς.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...