Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Olympic Air: Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Σκιάθος

Olympic Air will join Star Alliance in late 20...Image via WikipediaΤο νέο καλοκαιρινό δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Σκιάθος εγκαινίασε την Δευτέρα η Olympic Air. Τα εγκαίνια έγιναν με μεγάλη επισημότητα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, παρουσία των Δημάρχων των δύο πόλεων, κ. Γιάννη Μπουτάρη και κ. Νίκου Πλωμαρίτη, βουλευτών του Νομού Θεσσαλονίκης, εκπροσώπων του Διπλωματικού και Προξενικού Σώματος και του Εκτελεστικού Προέδρου της Olympic Air, κ. Γιάννη Καρακαδά.

Την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σκιάθο, σφράγισε συμβολικά η μεταφορά - και επιστροφή- επισήμων, τοπικών φορέων και εκπροσώπων του Τύπου με την απογευματινή πτήση της ίδιας ημέρας από τη συμπρωτεύουσα προς το πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Είναι η πρώτη φορά που αεροπορική εταιρία προσφέρει στο επιβατικό κοινό απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το νησί της Σκιάθου, με τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις. Με το νέο δρομολόγιο ενισχύεται σημαντικά η τουριστική κίνηση προς όλες τις Βόρειες Σποράδες, δεδομένου ότι η Σκόπελος και η Αλόννησος διαθέτουν μόνο ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...