Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εδεσε τελευταια φορά φέτος κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη

Για τελευταία φορά έδεσε σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Ocean Majesty, και παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να έρθει άλλες τρεις φορές, ωστόσο το περιορισμένο ενδιαφέρον των τουριστών από την Τουρκία για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα, οδήγησε στην παύση της πλεύσης του για φέτος.
Το κρουαζιερόπλοιο, μεταφέροντας 310 επιβάτες από τη Σμύρνη, κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 8 το πρωί και θα παραμείνει αραγμένο μέχρι και της 2 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα βάλει πλώρη για τον Πειραιά και οι επόμενοί του σταθμοί θα είναι στα νησιά του Αιγαίου.
Το Ocean Majesty, που είναι χωρητικότητας 650 ατόμων, όπως όλα δείχνουν θα επισκέπτεται και τον επόμενο χρόνο το λιμάνι της Θεσσαλονίκη, εξηγεί μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βίκος Παλαντζιάν, o παλαιότερος ναυτικός πράκτορας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήδη μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες πραγματοποιούν από φέτος επαφές με πρακτορεία της Θεσσαλονίκης, ζητώντας ενημέρωση για τις υποδομές και τις συνθήκες στο λιμάνι της πόλης και με σκοπό να εντάξουν την πόλη στο πρόγραμμά τους.
Στο πλαίσιο αυτό, και με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρα μας, ο κ. Παλατζιάν θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στις κοινωνικές ομάδες της χώρας μας, ζητώντας από αυτούς όχι να μην διαδηλώνουν, αλλά να το κάνουν ειρηνικά και χωρίς να «εμποδίζουν» τους τουρίστες στη χώρα μας να απολαμβάνουν την Ελλάδα και τις ομορφιές της. «Είναι κρίμα να κρατούνται όμηροι οι τουρίστες στο λιμάνι του Πειραιά, τη στιγμή που επιθυμούν να πάνε στην αγορά της Αθηνας ή και να επισκεφθούν τα μνημεία», υπογράμμισε. 

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...