Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τι λέει η easyJet για την καταδίκη στη Γαλλία

An EasyJet Airbus A319 takes off.
Image via Wikipedia
«Η easyJet θα εξετάσει λεπτομερώς της ετυμηγορία και διατηρεί το δικαίωμά να ασκήσει έφεση. Η δράση της easyJet είναι πάντα συμβατή με τη νομοθεσία όλων των περιοχών που δραστηριοποιείται και ποτέ δεν υπονομεύει σκοπίμως την αρχή αυτή.

Η easyJet έχει χτίσει τη φήμη της πάνω στην απλότητα και τη διαφάνεια. Η εταιρία επανεξετάζει συνεχώς τους Όρους και Προϋποθέσεις της, για να γίνουν απλοί και ενιαίοι για όλες τις χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται, ώστε όλοι οι καταναλωτές, σε όλη την Ευρώπη να τυγχάνουν ισότιμης μεταχείρισης και να έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες, ανεξάρτητα από τη γλώσσα ή τη χώρα από της οποία κάνουν την κράτησή τους. Είναι γεγονός ότι κάποιοι από τους όρους στη δικαστική απόφαση σχετίζονται με την έλλειψη σαφήνειας στη γαλλική μετάφραση, αλλά η πρόθεση δεν είναι παράνομη βάση της γαλλικής νομοθεσίας και θα εξετασθεί, ώστε να ενσωματωθεί σε επόμενη αλλαγή των Όρων και Προϋποθέσεων, εντός της χρονικής προθεσμίας της ετυμηγορίας. Οι αλλαγές αυτού του μήνα στη διαδικασία κράτησης, που περιλαμβάνουν κατάλογο με τις τελικές τιμές, που θα καταβληθούν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής, στην αρχή της διαδικασίας κράτησης, αποδεικνύει τη διαρκή δέσμευση της easyJet για μία ενιαία διαφανή και πανευρωπαϊκή προσέγγιση.

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η easyJet έχει κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά, προσφέροντας απίστευτη αξία στους καταναλωτές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας της easyJet, η οποία αποδεικνύεται και από τους περίπου 55 εκατομμύρια επιβάτες που μεταφέρει η εταιρία τον τελευταίο ένα χρόνο σε ολόκληρο το δίκτυό της.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...