Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η LG εξοπλίζει τα ξενοδοχεία Boutique 5 Hotel και Princess Andrianna Resort & Spa στη Ρόδο

Η LG Electronics εξόπλισε τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις Boutique 5 Hotel και Princess Andriana Resort & Spa στο Κιοτάρι. Οι Pro:Centric τηλεοράσεις 37LV375H και 32LV375H αποτέλεσαν τις επιλογές των δύο ξενοδοχείων, καθώς προσφέρουν καινοτόμες λειτουργίες, υψηλό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, με σκοπό την ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες.

Ειδικότερα, για το Boutique 5 Hotel, η LG εγκατέστησε 38 τηλεοράσεις 32LV375H και 4 τηλεοράσεις 37LV375H, ενώ για το Princess Andrianna Resort & Spa εγκαταστάθηκαν 582 τηλεοράσεις 32LV375H και 16 τηλεοράσεις 37LV375H. Οι δύο Full Interactive τηλεοράσεις αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τους ξενοδόχους, καθώς προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση δαπανών και εμπλουτίζουν τις εμπειρίες των επισκεπτών τους με τις διαδραστικές υπηρεσίες TV μέσω δικτύου.

Τα δύο ξενοδοχειακά μοντέλα ενσωματώνουν μια μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένες λειτουργίες και υπηρεσίες, ιδανικές για τις ανάγκες των ξενοδοχείων. Η λεπτή LED οθόνη των δύο μοντέλων προσφέρει υψηλή ευκρίνεια, κρυστάλλινη εικόνα και πιο ζωντανά χρώματα. Η λύση Pro:Centric, που ενσωματώνεται και στις δύο τηλεοράσεις, δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσαρμόσουν το περιεχόμενο της τηλεόρασης για τους επισκέπτες τους. Επιπλέον, η λειτουργία Ξενοδοχειακό Μενού περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τον προγραμματισμό των καναλιών, για τον καθορισμό του ανώτατου ορίου της έντασης του ήχου και για την επιλογή συγκεκριμένου καναλιού, όταν ενεργοποιείται η τηλεόραση. Η LG Electronics προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες επαγγελματικές λύσεις για τις ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με πρωτοπόρα προϊόντα που είναι ιδανικά για κάθε τύπο επαγγελματία και καταναλωτή, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...