Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αυστρία: Στην πρώτη θέση των τουριστικών προορισμών η Ελλάδα

Στην πρώτη θέση όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αυστριακών ως τουριστικός προορισμός επανήλθε η Ελλάδα, έπειτα από τη μείωση που είχε καταγράψει ο αριθμός των... αφίξεών τους στη χώρα μας τις δύο προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού TUI και πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας, Γιόζεφ Πέτερλαϊτνερ.

Στις δηλώσεις του, σε αυστριακές εφημερίδες «Κλάινε Τσάιτουνγκ» και «Εστεραϊχ», ο κ. Πέτερλαϊτνερ επισημαίνει πως, παρά τις μειώσεις στις κρατήσεις το 2011 και το 2012, η Ελλάδα ήταν την περασμένη χρονιά ο σημαντικότερος αεροπορικός προορισμός των Αυστριακών.

Σημειώνει ακόμη, πως ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI εκτιμά ότι ο ελληνικός τουρισμός θα ανακάμψει γρήγορα και ήδη, όπως αναφέρει, η Ελλάδα βρίσκεται φέτος πρώτη σε κρατήσεις στο σύνολο της αυστριακής τουριστικής αγοράς, με δεύτερη την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή είναι η σημερινή τάση, με την αύξηση στις κρατήσεις για την Ελλάδα να αγγίζει το 20% σε σχέση με πέρυσι, ενώ ο τουριστικός του οργανισμός έχει διευρύνει το πρόγραμμά του για την Ελλάδα, στην οποία, όπως σημειώνει, οι τιμές έχουν διατηρηθεί φέτος στα επίπεδα του 2012, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσες τις διακοπές εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...