Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η Alitalia επεκτείνει τη συμφωνία για τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία ως το τέλος του 2013

AlitaliaImage via WikipediaΗ Alitalia και η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή συμφωνίας πλήρους περιεχομένου που θα ισχύσει ως το τέλος του 2013. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Alitalia, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας, επέκτεινε την παροχή πρόσβασης στον πλήρη κατάλογο ναύλων, δρομολογίων και inventory από Ευρωπαικό επίπεδο σε παγκόσμιο για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Amadeus.

Ο κ. Marco Sansavini, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων, Διανομής και Εξυπηρέτησης Πελατών της Alitalia, σχολίασε: “Η διανομή στα ταξιδιωτικά γραφεία παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και αυτό το συμβόλαιο αποτελεί αναγνώριση αυτού του ρόλου. Έχουμε συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Amadeus για πολλά χρόνια και προσβλέπουμε σε επέκταση της μεταξύ μας σχέσης, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι αγορές εντός και εκτός Ευρώπης.”

Η συμφωνία πλήρους περιεχομένου εγγυάται επίσης ότι το ίδιο περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο μέσω του συστήματος της Amadeus, όπως και μέσω άλλων καναλιών πώλησης, συμπεριλαμβανομένου και της ιστοσελίδας της εταιρείας, και ότι η Alitalia (AZ) δεν θα χρεώνει υπηρεσίες Διανομής για τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus. “Αυτή η μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας εγγυάται στα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο inventory της Alitalia, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η συμφωνία ενισχύει περαιτέρω την επικέντρωση της Amadeus στην εξασφάλιση σταθερών, μακροπρόθεσμων συμφωνιών περιεχομένου που προσδίδουν αξία τόσο στην αεροπορική εταιρεία, όσο και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς επίσης διασφαλίζει την σταθερότητα της αγοράς”, δήλωσε ο κ.David Doctor, Διευθυντής του Τμήματος Διανομής Αεροπορικών Εταιρειών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Amadeus.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...