Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Το ξενοδοχείο Avra Imperial Beach Resort & Spa επιλέγει προϊόντα LG

Η  LG Electronics, πρωτοπόρος στο χώρο της τεχνολογίας και στην αγορά επίπεδων οθόνων και προϊόντων ήχου και εικόνας, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Avra Imperial Beach Resort & Spa στο Κολυμβάρι των Χανίων της Κρήτης, που αφορά την προμήθεια τηλεοράσεων τεχνολογίας LED και DVD Players, για τον εξοπλισμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Το Avra Imperial Beach Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που ξεκινά τη λειτουργία του στις 10 Μαΐου 2011. Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται στην ειδυλλιακή παραλία του Κολυμβαρίου, σε μικρή απόσταση από το ομώνυμο γραφικό χωριό, και εκτείνεται σε 65.000 τ.μ. πρασίνου δίπλα στη θάλασσα. Η μοναδική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου δένει αρμονικά με το μοντέρνο σχεδιασμό των προϊόντων της LG, αλλά και με τους ενεργειακούς προσανατολισμούς της εταιρείας.

Για την κάλυψη και των πλέον υψηλών απαιτήσεων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των επισκεπτών του Avra Imperial Beach Resort & Spa, επιλέχθηκαν 407 τηλεοράσεις LG καθώς και 41 DVD-players DVX550, τα οποία τοποθετήθηκαν στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Οι τηλεοράσεις ξενοδοχειακής χρήσης της LG ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία LED και τη λειτουργία Intelligent Sensor, η οποία ανιχνεύει τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος του περιβάλλοντος, προσαρμόζοντας παράλληλα τις ρυθμίσεις της εικόνας για βέλτιστη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, διαθέτουν αυξημένες δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων μέσω θύρας USB 2.0 και συνδεσιμότητας μέσω θύρας PJ45, προσφέροντας αυξημένες multimedia ευκολίες, αφού οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να συνδέσουν άλλες συσκευές όπως Η/Υ, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Η LG συνεχίζει με συνέπεια τις επιτυχημένες συνεργασίες στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, παρέχοντας καινοτόμες προτάσεις και ολοκληρωμένες λύσεις μοναδικής λειτουργικότητας και εντυπωσιακού σχεδιασμού για όλες τις ανάγκες, Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...