Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η Χαλκιδική στρέφει το βλέμμα στη Δύση..

Αναζωπυρώνονται οι δυτικές αγορές σύμφωνα με τη στρατηγική που εκπόνησε και ακολουθεί η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για το 2011.

Μια σειρά ενεργειών προώθησης της Χαλκιδικής στην Ιταλική αγορά, ολοκληρώθηκε με την άφιξη δύο ομάδων Ιταλών τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι γνώρισαν τη Χαλκιδική. 20 συνολικά επαγγελματίες του τουρισμού που εκπροσωπούσαν ισάριθμες επιχειρήσεις ή φορείς, η regional sales manager τηςAegean Airlines στη Βόρεια Ιταλία κα Maria Terranova και η κα Ελένη Σαρηκώστα που ανέλαβε την προβολή της Χαλκιδικής στην Ιταλία, ξεναγήθηκαν στην περιοχή.

Η Χαλκιδική βαδίζει στα χνάρια των νέων τάσεων της Ευρώπης, οργανώνονταςfam trips άκρως επαγγελματικά και στοχευμένα και προσεγγίζοντας απευθείας τους τουριστικούς πράκτορες. 13 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών και κάθε περιοχής της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν οι Ιταλοί φιλοξενούμενοι της Ένωσης, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την περιοχή και εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό των ξενοδόχων. Όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφεραν «όλα τα ξενοδοχεία σε επίπεδο υπηρεσιών και φιλοξενίας είναι ανώτερα της κατηγορίας τους».

Στα ίδια πλαίσια, άμεσης δηλαδή επαφής tour operator με ξενοδοχεία με τα οποία θα ενδιαφερόταν να συνεργαστεί, κινήθηκε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και με μεγάλο Γερμανικό Τουριστικό Οργανισμό. Ένα fam trip που από τη μια προβάλλει με αφιέρωμα τα μνημεία της UNESCO Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης και από την άλλη επιδιώκει συμφωνίες για άμεση συνεργασία.

Προς τη Δύση λοιπόν για την επόμενη πενταετία, με κύριο αρωγό τις νέες αεροπορικές συνδέσεις του αεροδρομίου Μακεδονία.

Πληροφορίες:

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Tel: 0030 2310 429022
Fax: 0030 2310 429021
E-mail: info@halkidiki-hotels.gr
Website: www.halkidiki-hotels.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...