Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Holidayrent.gr: Tουρισμός & σπίτι από το Spitogatos.gr

O Spitogatos.gr, συνδυάζοντας real estate και τουρισμό, ανακοινώνει τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας που εντάσσεται στην οικογένεια των brands του, το Holidayrent.gr. To Holidayrent.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης σπιτιών κάθε είδους για ενοικιάσεις μικρής διάρκειας και θα φιλοξενεί τόσο καλοκαιρινούς όσο και χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς.

Από λίγα ευρώ / άτομο / ημέρα για προσεγμένα παραθαλάσια bungalows εώς δεκάδες χιλιάδες ευρώ / εβδομάδα για υπερπολυτελείς βίλες με ιδιωτικά ελικοδρόμια και υπηρετικό προσωπικό, στο Holidayrent.gr φιλοξενούνται ήδη παραπάνω από 200 αγγελίες τουριστικών ενοικιάσεων (holiday rentals) σε όλη την Ελλάδα, η πλειοψηφία τους σε νησιά και όλες με φωτογραφικό υλικό. Η οικογένεια, η παρέα, ο Έλληνας, ο ξένος, μπορεί εύκολα, γρήγορα και δωρεάν να ανακαλύψει εναλλακτικές προτάσεις διακοπών και να διαπιστώσει ότι οι διακοπές σε μοναδικούς προορισμούς μπορεί να είναι πολύ πιο προσιτές από ό,τι πίστευε, ακόμα και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Το Holidayrent.gr δε βρίσκεται σήμερα ούτε στο 10% του επιπέδου υπηρεσίας που οραματιζεται η ιδρυτική του ομάδα. Σχεδιάζονται καινούργια πράγματα, τόσο σε επιπέδο υπηρεσιών και περιεχομένου, όσο και σε επίπεδο συνεργασιών με φορείς του εξωτερικού, εκδόσεων σε πολλές ακόμη γλώσσες και συνεχούς εξέλιξης της μηχανής αναζήτησης. “Όπως και στο real estate, έτσι και στον τομέα των τουρισιτκών ενοικιάσεων μικρής διάρκειας η αναζήτηση είναι περίπλοκη χωρίς λόγο, συχνά με έλειψη διαφάνειας. Ο κόσμος δυσκολεύεται να ανακαλύψει επιλογές, πόσο μάλλον να συγκρίνει και να κάνει εύκολα μια ποιοτική έρευνα. Η πλειοψηφία αγνοεί ή έχει λανθασμένη εντύπωση για αυτό το κομμάτι της αγοράς, με αποτέλεσμα να μην το εξετάζει καθόλου σαν ενδεχόμενη λύση διαμονής. Σκοπός μας είναι να τα κάνουμε όλα απλά, και να βοηθήσουμε τους χρήστες μας να ανακαλύψουν αυτή την αγορά και τις, εν τέλει, προσιτές ομορφιές της Ελλάδας”, δήλωσε ο Δημήτρης Μελαχροινός, Διευθύνων Σύμβουλος του Spitogatos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...