Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η Μήλος ιδιαίτερα δημοφιλής στα ξένα ΜΜΕ

Milos Island, GreeceImage via WikipediaΣτο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού σταθμού MADE IN ITALY – Solo musica Italiana βρέθηκε η Μήλος, από τις 29 Απριλίου μέχρι και την Πρωτομαγιά. Συνεργείο του δημοφιλούς νεανικού τηλεοπτικού καναλιού, που μεταδίδεται χωρίς κωδικοποιητή μέσω SKY, μέσω Δορυφορικής (ελεύθερης) τηλεόρασης και μέσω επίγειων συχνοτήτων σε συνεργασία με 60 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σε κάθε Ιταλική περιφέρεια, καθώς και στην Αλβανία και την Κροατία, αλλά και μέσω web TV, φιλοξενήθηκε στο νησί, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με θέματα και εικόνες από την Μήλο. Το MADE IN ITALY – Solo musica Italiana απευθύνεται κυρίως σε νέους και κάθε επεισόδιο - συνολικής διάρκειας 30 λεπτών - προβάλλει τα νεώτερα τηλεοπτικά βίντεοκλιπ ιταλικής μουσικής, με ενδιάμεση προβολή πέντε ρεπορτάζ διαφόρων περιοχών με παρουσιαστή, χρονικής διάρκειας 80 δευτερολέπτων το καθένα. Παράλληλα, η Μήλος θα αναφέρεται σε ενημερωτική τηλεοπτική καρτέλα (trailer) για 16 επεισόδια.

Το ενδιαφέρον του καταξιωμένου ΜΜΕ για το νησί, αποδεικνύει την απήχηση του προορισμού στην Ιταλική αγορά, ενώ η φιλοξενία του συνεργείου εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση της Μήλου στην Ιταλική αγορά.

Η Μήλος στα Ρωσικά ΜΜΕ Στο μεταξύ, ο Δήμος Μήλου, αποκόμισε σημαντικά ωφέλη απο τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για διείσδυση στη Ρωσική αγορά, τόσο από τη συμμετοχή του στην έκθεση της Μόσχας, όσο και από την πρόσφατη φιλοξενία της ομάδας των Ρώσων δημοσιογράφων και τη ρεγκάτα δεκάδων ρωσικών ιστιοπλοικών σκαφών που ακολούθησε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...