Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Amadeus Hellas διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα ταξιδιωτικά γραφεία της Κρήτης

 Αθήνα, 28 Ιουνίου 2011 - Η Amadeus Hellas, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα, στις 21 και 22 Ιουνίου, δύο ειδικές εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα ταξιδιωτικά γραφεία της Κρήτης και συγκεκριμένα του Ηρακλείου και των Χανίων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Amadeus Hellas και σημαντικοί εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής αγοράς των δύο πόλεων.

Τα έμπειρα στελέχη της Amadeus παρουσίασαν το Amadeus Ε-Power Internet Booking Engine, την έτοιμη μηχανή αναζήτησης της Amadeus που προσφέρει πλήρη εναρμόνιση με το lookn feel του website του ταξιδιωτικού γραφείου με μικρό κόστος επένδυσης και τις πιο πρόσφατες δυνατότητες της και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της ταξιδιωτικής αγοράς της Κρήτης αναφορικά με τις παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ενημερώθηκαν για τη λύση Amadeus Custom Desktop, ένα επαναστατικό περιβάλλον εργασίας που προσαρμόζεται στα μέτρα του κάθε ταξιδιωτικού γραφείου, διευκολύνοντας τον χρήστη στην εκτέλεση των καθημερινών εργασιών του, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέσπασε η παρουσίαση των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Amadeus καθώς μπορούν να αναλύσουν τις ιδιαιτερότητες της κάθε ταξιδιωτικής επιχείρησης, σε επίπεδο λειτουργιών, συστημάτων, επιχειρηματικών στόχων και στρατηγικής και μπορούν να προτείνουν λύσεις και υπηρεσίες που ενισχύουν την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την εξέλιξη της κάθε επιχείρησης.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε η πλατφόρμα Ξενοδοχειακού Περιεχομένου Content Inn, καθώς και το Amadeus Insurance για κρατήσεις ταξιδιωτικής ασφάλειας.

Ο κ. Μάνος Μαρκάκης, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Amadeus Hellas, δήλωσε: “Η Κρήτη, με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τουριστική αγορά αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας στην Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο  θέλουμε να είμαστε κοντά στους πράκτορες της περιοχής, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις, εργαλεία και συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Οι πρωτοποριακές λύσεις της Amadeus και η σωστή χρήση τους για την ενίσχυση του πελατολογίου και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα δώσει την δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να εφαρμόσουν την κατάλληλη στρατηγική και να επιτύχουν καλύτερα τους στόχους τους.

Φωτογραφία (από αριστερά): Μάνος Μαρκάκης, Sales & Marketing Manager, Μυρτώ Βασίλογλου, Key Account Executive, Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, Senior Customer Support Specialist, Αλκέτας Μαλιούκης, Key Account Executive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...