Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ξενοδόχοι: Λύπη και αποτροπιασμός για τα γεγονότα


Τη λύπη και τον αποτροπιασμό της, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής, για την όλη κατάσταση και για τα γεγονότα στο σύνολό τους στο κέντρο της Αθήνας έτσι όπως διαδραματίζονται κατ' επανάληψη. Η ΕΞΑ συμπαραστέκεται τόσο στο ξενοδοχείο - μέλος της που αναγκάστηκε να πάρει έκτακτα μέτρα ευθύνης για την προστασία επισκεπτών και εργαζόμενων εκκενώνοντάς το, όσο και στα λοιπά ξενοδοχεία - μέλη της στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, τα οποία λόγω φύσης και θέσης (έναντι του Ελληνικού Κοινοβουλίου), πληρώνουν συνεχώς και επί σειρά ετών "τα σπασμένα" από "τα έργα και τις ημέρες των εκάστοτε κυβερνώντων".
"Εκτιμούμε πώς κατά τα χτεσινά γεγονότα όλες οι πλευρές "εκτροχιάστηκαν" και κάνουμε έκκληση για γενικότερη αυτοσυγκράτηση, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στις ακόμη δυσκολότερες που προβλέπονται για όλους μας", επισημαίνει η ΕΞΑ στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει:
"Τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, μιλάνε από μόνα τους. Οι συνέπειες τους δε, είναι προφανείς. Τόσο για τους επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στο "μάτι" ενός ακόμα "κυκλώνα" βίας, εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι, (στον αντίποδα του "ολυμπιακού ιδεώδους" και της "ολυμπιακής εκεχειρίας" λόγω των ιδιαίτερων όσο και για τα αθηναϊκά ξενοδοχεία και τους εργαζόμενους σε αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...