Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Σάμος: Οφέλη για το νησί από την προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων

Το κρουαζιερόπλοιο "Aegean Odyssey" κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σάμου με 300 επιβάτες...στους οποίους ο δήμος Σάμου επιφύλαξε θερμή υποδοχή με το χορευτικό του Συλλόγου "Καπετάν Λαχανάς".

Η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου πρόσφερε γλυκό και λευκό ξηρό κρασί, τα οποία εντυπωσίασαν και ικανοποίησαν τους επισκέπτες, που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την μοναδική φιλοξενία των Σαμιωτών.

Το "Aegean Odyssey" είναι το 2ο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει φέτος το λιμάνι της Σάμου ενώ 30 κρουαζιερόπλοια θα προσεγγίσουν φέτος τη Σάμο, μεταξύ των οποίων το "Queen Victoria" και το "Aida".

Ο ναυτιλιακός πράκτορας, κος Νίκος Κατρακάζος, επισήμανε πως όλοι οι επιβάτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αρχαιολογικούς χώρους και τόνισε ότι τα οφέλη που λαμβάνει το νησί μας είναι πολλά και πως η αγορά έχει επενδύσει σε αυτή την εναλλακτική μορφή τουρισμού.

"Το Σάββατο είχαμε το "Golden Iris", που μπαίνει σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, με 1.000 επιβαίνοντες, το οποίο θα προσεγγίσει και πάλι τη Σάμο, το ερχόμενο Σάββατο. Στο Πυθαγόρειο θα προσεγγίσει και το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο", δήλωσε ο ναυτιλιακός πράκτορας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...