Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ο «νέος» Δήμος Θήρας εμπιστεύεται τουριστικά την MTC GROUP

Thira, Santorini at night with cruise ship in ...Image via WikipediaΤη θέση του Συμβούλου Τουρισμού της Σαντορίνης, αναλαμβάνει η MTC GROUP, μετά τη σχετική απόφαση του Δήμου Θήρας. Στο πλαίσιο της αντίστοιχης σύμβασης, η MTC GROUP θα εκπονήσει άμεσα συγκεκριμένο σχέδιο προβολής και προωθητικών ενεργειών, με στόχευση στην εσωτερική αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, παράλληλα με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τουριστικού μάρκετινγκ για την περαιτέρω ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Σαντορίνης. Το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει τη λειτουργία οργανωμένου Γραφείου Τύπου με έμφαση τον τομέα του Τουρισμού, καθώς και την συμβουλευτική υποστήριξη του Δήμου σε θέματα Προβολής (Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης), τόσο προς καταναλωτές – ταξιδιώτες όσο και ως προς το trade κοινό (ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους).

“H MTC GROUP είχε συνεργαστεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο παρελθόν με το Δήμο Θήρας και είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία μας η «ανανέωση» της συνεργασίας μας με το «νέο» Δήμο της Σαντορίνης, στην εκτεταμένη και ολοκληρωμένη του - τουριστικά - μορφή”, δήλωσε ο Πρόεδρος της MTC GROUP, κ. Νότης Μαρτάκης.

Ο Δήμος Θήρας δημιουργήθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από της συνένωση του προϋπάρχοντος Δήμου Θήρας και της Κοινότητας Οίας και περιλαμβάνει σήμερα τα νησιά Θήρα και Θηρασιά, καθώς και τις γειτονικές τους νησίδες. Η MTC GROUP, με την ιδιότητα του Συμβούλου Τουρισμού περιοχών, ασχολείται αντίστοιχα με το τουριστικό marketing και προβολή της Μυκόνου, της Μήλου, της Αλοννήσου και της Αλυκής Πάρου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...