Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!

Aircraft: Airbus A320-214 Airline: Vueling Air...Image via WikipediaΑπευθείας αεροπορική σύνδεση με τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη αποκτά τη φετινή σαιζόν η Μύκονος. Συγκεκριμένα, η low cost αεροπορική εταιρία VUELING, θα πραγματοποιεί δρομολόγια από την 1η Ιουλίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου από και προς τα αεροδρόμια των δύο μεγάλων ισπανικών πόλεων. Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου για το νησί, μάλιστα, οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας θα είναι καθημερινές (εκτός Τετάρτης) και κάποιες ημέρες δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από και προς τις δύο πόλεις.

«Είμαστε ευτυχείς για την απευθείας σύνδεση της Vueling με το νησί μας, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι η επιλογή μας να επενδύσουμε στην αγορά της Ισπανίας τα τελευταία τρία χρόνια ήταν απόλυτα ορθή», δήλωσε ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας και πρόσθεσε: «Η Μύκονος, είναι η μοναδική περιοχή της Ελλάδας, σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία συμμετέχει εκθεσιακά και διαφημιστικά στην Ισπανία. Πιστεύουμε ότι έχουμε συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του ενδιαφέροντος του κοινού, εφόσον αμέσως μετά την πρώτη κίνησή μας πριν από χρόνια, οι επισκέψεις των ισπανών στο νησί ενισχύθηκαν κατακόρυφα μέσω της κρουαζιέρας, ενώ από φέτος και μετά την έντονη παρουσία μας στην έκθεση FITUR 2011, η Vueling οριστικοποιεί απευθείας πτήσεις από δύο πόλεις της για να καλύψει το ενδιαφέρον του κοινού».

Με την πρώτη πτήση της Vueling, δημοσιογραφικό συνεργείο φτάνει στο νησί για τη συλλογή υλικού τόσο για το online portal κρατήσεων της εταιρίας, αλλά και για τη δημιουργία αφιερώματος για το περιοδικό LING, το περιοδικό που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της. Ο ρεπόρτερ και ο φωτογράφος του περιοδικού θα φιλοξενηθούν και ξεναγηθούν στη Μύκονο και στη Δήλο, για τρεις ημέρες, με φροντίδα της MTC GROUP, της εταιρίας που χειρίζεται επικοινωνιακά τα θέματα τουρισμού του Δήμου Μυκόνου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...