Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ισραηλινοί δημοσιογράφοι και τουριστική προβολή του Δήμου Μετσόβου

Καταευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι οι ισραηλινοί δημοσιογράφοι και τουρ οπερέιτορ οπου επισκέφτηκαν το σαββατοκύριακο το δήμο Μετσόβου στα πλαίσια τις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στο δήμο Μετσόβου τώρα, οι ισραηλινοί επισκέπτες έμειναν έκπληκτοι στην κυριολεξία, όπως οι ίδιοι εξομολογήθηκαν, και μια και δυό φορές !.. αρχικά απο το μοναδικό κλήμα, το κρυστάλλινο ύδωρ, και φυσικό κάλος, οπου μαζί με τα υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα που τους προσφέρθηκαν.. οι γνωριμίες εγιναν ακόμα πιο θερμές στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Δήμου Μετσόβου .

Επίσης οι ισραηλινοί επισκέφτηκαν την πινακοθήκη, το μουσείο και το wine hotel και γενικότερα το πρότυπο κτιριακό συγκρότημα της οικογενείας Αβέρωφ κ.α.
Κατά την διάρκεια της ξεναγήσεως οι ισραηλινοί επισκέπτες δέχτηκαν να ακούσουμε δια στόματος του Δήμαρχου Μετσόβου, αλλά και περισσότερο από πλευράς του αρμοδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Μετσόβου, έτσι και ακούστηκε η ιστορία αυτού του ιστορικού οικισμού και σύμβολο για την χώρα μας , από πρώτο χέρι !!.

Οι εντυπώσεις ήταν θετικές και από τις δυο πλευρές, και μην απορησετε αν στην χειμερινή σεζόν φέτος δείτε σε ταβέρνες και καφετέριες αλλά και στο χιονοδρομικά κέντρα, ισραηλινούς να γεύονται και πάλι τα κάλλη του Μετσόβου.
http://metsovitis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...