Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μπακογιάννη: Να καθαρίσει το Σύνταγμα ΤΩΡΑ !

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής. Αμέσως μετά απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Ντ. Μπακογιάννη:  Συζητήσαμε με την Ένωση Ξενοδόχων τα προβλήματα του τουρισμού στην Αττική. Θέλω να θυμίσω ότι από τον τουρισμό στην Αττική ζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο είναι πρωτεύον, είναι να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος. Στην πλατεία Συντάγματος σήμερα δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι. Στην πλατεία Συντάγματος σήμερα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει ο δήμος να αναλάβει τις ευθύνες του, να σταματήσει να κρύβεται ο δήμαρχος Αθηναίων και πρέπει επίσης η κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της. Η συνεργασία δήμου-κυβέρνησης είναι απολύτως απαραίτητη και μπορεί η εικόνα της πλατείας Συντάγματος να είναι διαφορετική αύριο. Όχι σε μια βδομάδα, όχι σε ένα μήνα. Αύριο.

Δημοσιογράφος: Πως μπορεί να γίνει αυτό; Υπάρχει θέμα επέμβασης της αστυνομίας όπως έγινε στη Βαρκελώνη για παράδειγμα;

Ντ. Μπακογιάννη: Βεβαίως υπάρχει θέμα επέμβασης. Το κράτος οφείλει να επέμβει. Οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. συν τους ανθρώπους καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, μέσα σε μία ώρα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την εικόνα της πλατείας Συντάγματος. Και οφείλουν να το κάνουν, διότι σήμερα αυτό το οποίο υπάρχει στην πλατεία Συντάγματος είναι η πλήρης ανομία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει αγανακτισμένος, ο οποίος μπορεί να βλέπει δίπλα του να πουλιούνται τσάντες, ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο και να θεωρεί ότι αυτό είναι δείγμα αγανάκτησης πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...