Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Το Blue Lagoon Village στην Κω επιλέγει προϊόντα της LG

LG LogoImage via Wikipedia Η LG Electronics, συνεχίζει δυναμικά τη στρατηγική συνεργασία με το ξενοδοχειακό συγκρότημα Blue Lagoon Villageστο νησί της Κω. Η σημαντική αυτή συνεργασία ξεκίνησε πέρυσι και θεμελιώθηκε φέτος φτάνοντας στην ολοκλήρωσή της και αφορά τον εξοπλισμό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με τα πλέον σύγχρονα συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού, ψηφιακής σήμανσης, τηλεοράσεων ξενοδοχειακής χρήσης και συστημάτων ήχου.

Το 2010, η LG ανέλαβε και υλοποίησε την εγκατάσταση 751 εσωτερικών και 122 εξωτερικών μονάδων κλιματισμού στο Blue Lagoon Village -τύπου ψευδοροφής για καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα- καλύπτοντας τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του συγκροτήματος. Το 2011, η συνεργασία επεκτάθηκε περαιτέρω, καθώς η LG προχώρησε στην προμήθεια των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων 32LH250C και 42LH250C, των ολοκληρωμένων συστημάτων ψηφιακής σήμανσης M4225C και NC1000 και των ηχοσυστημάτων XB14.

Πιο συγκεκριμένα, τα συστήματα κλιματισμού της LG που επελέγησαν για το Blue Lagoon Village, αποτελούν την πλέον σύγχρονη επιλογή για τις αυξημένες ανάγκες ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Τα συγκεκριμένα συστήματα περιλαμβάνουν εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες, τοπικά τηλεχειριστήρια στα δωμάτια των επισκεπτών και ένα εξελιγμένο σύστημα κεντρικού ελέγχου (AC Manager), το οποίο αποτελείται από τρία κεντρικά χειριστήρια (ACP) και ανάλογο λογισμικό. Το προηγμένο λογισμικό επιτρέπει στους ξενοδόχους την πλήρη εποπτεία και έλεγχο των μονάδων, ενώ παρέχει πληροφόρηση για τη λειτουργία, τη θερμοκρασία και τη συνολική κατανάλωση ρεύματος του συστήματος. Επιπλέον, σε περίπτωση κάποιου προβλήματος, παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης του συστήματος και η δυνατότητα παρατήρησης των παραμέτρων λειτουργίας προς επέμβαση σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

Παράλληλα, οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG LH250C και τα ηχοσυστήματα XB14 αποτελούν ιδανική επιλογή για τη ψυχαγωγία και την ενημέρωση των επισκεπτών του Blue Lagoon Village. Η σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LH250C της LG διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα εικόνας και την υψηλή φωτεινότητα, ενώ είναι εξοπλισμένη με τις απαραίτητες εξειδικευμένες λειτουργίες για ξενοδοχεία. Ειδικότερα, η παροχή σύνδεσης μέσω θύρας USB 2.0, επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέουν στην τηλεόραση ψηφιακές συσκευές πολυμέσων, ώστε να απολαμβάνουν τη μουσική από το MP3 τους ή να βλέπουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με την κάμερα από τις διακοπές τους. Το κομψό micro Hi-Fi XB14 διαθέτει εντυπωσιακό design και παρέχει καθαρό ήχο για τη μουσική ψυχαγωγία στο δωμάτιο.

Τέλος, για τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών στους κοινόχρηστους χώρους του Blue Lagoon Village, εγκαταστάθηκαν τα ολοκληρωμένα συστήματα ψηφιακής σήμανσης M4225C και NC1000. Η τεχνολογία Super IPS την οποία ενσωματώνουν οι οθόνες M4225C αποτελεί αποκλειστικότητα των οθονών της LG, και επιτρέπει την απρόσκοπτη θέαση από ακόμη πιο ευρεία γωνία. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες οθόνες έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τοποθετημένες κάθετα σε portrait mode, χωρίς να επηρεάζεται ο χρόνος ζωής τους, σε αντίθεση με τις συμβατικές καταναλωτικές οθόνες. Επίσης, οι οθόνες M4225C είναι απολύτως συμβατές με τα υψηλότερα ενεργειακά standards, καταναλώνοντας τα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα ενέργειας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την ενεργειακή πιστοποίηση Energy Star. Ο συνδυασμός των οθονών με τονεξωτερικό media player NC100 της LG, παρέχει μια πληθώρα καινοτόμων λειτουργιών για την προβολή και την επικοινωνία του ξενοδοχείου στο κοινό, κάνοντας την καθημερινότητα των ξενοδόχων ακόμη πιο εύκολη.

Η LG Electronics αναπτύσσει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες επαγγελματικές λύσεις και προχωράει σε σημαντικές συνεργασίες στην επαγγελματική αγορά, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία ενός αναπτυξιακού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος προς όφελος των καταναλωτών, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...