Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η απονομή των World Travel Awards φέτος στην Αθήνα

Η απονομή των βραβείων World Travel Awards (WTA) Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 2 Αυγούστου 2014, στοDivani Apollon Palace and Thalasso και σε συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και την Divani Collection Hotels.


Ανώτερα στελέχη από τις πιο γνωστές τουριστικές εταιρείες της Ευρώπης αναμένεται να παραστούν στην τελετή των WTA του 2014.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και την Divani Collection Hotels και θα περιλαμβάνει ένα εορταστικό δείπνο, κορυφαία ψυχαγωγία, καθώς και παρουσίαση των πλέον περιζήτητων βραβείων στην τουριστική βιομηχανία.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκείνο το Σαββατοκύριακο (2-3 Αυγούστου) να συμμετάσχουν σε μια πλήρη διαδρομή, ένα “ταξίδι στην Ελλάδα”, δίνοντας μια εικόνα από την ένδοξη ιστορία και του ζωντανού, σύγχρονου πολιτισμού της χώρας.

Οι διοργανωτές των WTA υπογραμμίζουν τη σημασία της φιλοξενίας της τελετής στην Αθήνα. Ο κ. Graham E. Cooke πρόεδρος και ιδρυτής των WTA, αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε την πρώτη μας τελετή στην Ελλάδα, μια απόφαση που αντανακλά τη θεμελιώδη συμβολή του τουρισμού στην εθνική οικονομία της χώρας.

Ο ελληνικός τουριστικός τομέας βρίσκεται σε βάση αναγέννησης, με διψήφια αύξηση το περασμένο έτος που προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί και το 2014, καθώς συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιο αγοράς του”. Και προσθέτει: “Η επιλογή των οικοδεσποτών μας είναι θεμελιώδης για την επιτυχία της εκδήλωσης της βράβευσης και η Αθήνα διαθέτει όλα τα συστατικά για να ανταποκριθεί στην πρόκληση της φιλοξενίας της ευρωπαϊκής εκδήλωσης το 2014.

Ως η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, η Αθήνα εξισορροπεί με το σωστό τρόπο 2.500 χρόνια ιστορίας με μια ζωντανή, σύγχρονη πολιτιστική σκηνή”.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Divani Apollon Palace and Thalasso στη Βουλιαγμένη, μόλις 18 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, σε μια εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία και σε συνδυασμό με ένα από τα πιο πολυτελή κέντρα θαλασσοθεραπείας στην Ευρώπη.

Η Τελετή των World Travel Awards Ευρώπης 2014 θα σηματοδοτήσει το τρίτο σκέλος της WTA του Grand Tour, μια παγκόσμιας αναζήτησης των κορυφαίων τουριστικών ονομάτων στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει επίσης περιφερειακές εκδηλώσεις σε Ντουμπάι, Ισημερινό και Ανγκουίλα.

Οι νικητές αυτών των εκδηλώσεων θα προχωρήσουν για τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2014.
news.travelling.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...