Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Aνω του 85% οι κρατήσεις για την 28η Οκτωβρίου

Aισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Ηπείρου από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής, με αφορμή την αυριανή αργία της 28ης Οκτωβρίου. 
 
Τα Ιωάννινα, αλλά και τα τουριστικά θέρετρα του ορεινού όγκου της Ηπείρου εξακολουθούν και παραμένουν δημοφιλής χειμερινός προορισμός.
 
Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής κινούνται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, άνω του 80%-85%, προκαλώντας αισιοδοξία στους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου της περιοχής, οι οποίοι ήδη προετοιμάζουν προσφορές και για την περίοδο των Χριστουγέννων, ώστε να προσελκύσουν επισκέπτες.
 
Οι ολοένα αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες των τουριστικών επιχειρήσεων και η διατήρηση των τιμών στα ίδια επίπεδα τα τελευταία χρόνια, καθώς και η βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή, με την ολοκλήρωση της Εγνατίας Oδού, φαίνεται πως αποτελούν τους κύριους λόγους διατήρησης της περιοχής στους κορυφαίους προορισμούς της χώρας.
 
Οι τιμές των δωματίων δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη μεταβολή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με την τιμή του δίκλινου, για παράδειγμα, να ξεκινά από 70-80 ευρώ και να φτάνει τα 150-160 ευρώ, ανάλογα με τις παροχές του ξενοδοχείου.
express

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...