Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μύκονος "μετά μουσικής" στην Αθήνα!

Με ανανεωμένη εμφάνιση, νέο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και ζωηρή εκθεσιακή παρουσία, ήρθε σε επαφή με το Αθηναϊκό κοινό η Μύκονος στην πρώτη για το 2011 έκθεση τουρισμού της Αθήνας, «Summer Holidays 2011» στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι την προηγούμενη εβδομάδα (20-22/5/2011). Συμμετέχοντας στο ευρύτερο περίπτερο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων, η Μύκονος πρόσθεσε και το δικό της χρώμα της στην έκθεση, από τη μία προσεγγίζοντας το κοινό προβάλλοντας το σύνολο των διαφορετικών επιλογών που έχει ο επισκέπτης στη Μύκονο, αλλά και υπενθυμίζοντας τη δύναμη του νησιού ως προς τη μουσική και τη διασκέδαση.

H Μύκονος διέθεσε και στην Αθήνα, το νέο έντυπό της που αντικατοπτρίζει τη στρατηγική του Δήμου να προβάλει γνωστές, αλλά και άγνωστες πτυχές του νησιού, με τίτλο «Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και… την άλλη Μύκονο». To έντυπο, το οποίο κυκλοφόρησε και στις διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού (τέλη 2010 αρχές 2011) σε όλες τις γλώσσες, αλλά και στο διαδίκτυο, αναλύει με την πλέον μοντέρνα αισθητική όλο το νησί, από την ιστορία, τις παραλίες, την αρχιτεκτονική, τις παραδόσεις και τη Δήλο μέχρι και την περιγραφή μιας και μόνης ημέρας στη Μύκονο. Προς την ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και η διαφημιστική παρουσία της Μυκόνου και στον Ελληνικό Τύπο φέτος το καλοκαίρι, με την επανάληψη των θεμάτων που προβάλουν τη Δήλο και την Άνω Μερά.

Ταυτόχρονα, όμως, με τη νέα της εμφάνιση, η Μύκονος θέλησε να θυμίσει στο Αθηναϊκό κοινό, το συγκριτικό πλεονέκτημά της ως προς την καλοκαιρινή διασκέδαση στην Ελλάδα. Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου (21 Μαΐου 2011), οι επισκέπτες της Summer Holidays 2011, είχαν την ευκαιρία να νοιώσουν τον «Μυκονιάτικο αέρα», σε ένα δίωρο πάρτυ στο περίπτερο της Μυκόνου, όπου ο dj Esvi από τα clubs της Μυκόνου, «έπαιξε» γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, όπως ακριβώς και στο περίπτερο του Δήμου στην έκθεση “The New York Times Travel Show” στη Νέα Υόρκη το Φεβρουάριο.
PHOTO:Ο dj Esvi, πλαισιωμένος από εκπρόσωπο της - γειτονικής - Μήλου (αριστερά) και τη Σοφία Τσιαντούλα (δεξιά)
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

  1. Εγώ το ταχύπλοο της hellenic seaways κάθε μέρα στον πειραιά το βλέπω να φεύγει γεμάτο για μύκονο. Πόσοι θα πάνε πια σε αυτό το νησί; θα βουλιάξει στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...