Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΗΝ MTC GROUP

cute entranceImage by maja thurup via FlickrΤην MTC GROUP εμπιστεύθηκε ο Δήμος Αλοννήσου για την οργάνωση της τουριστικής του πολιτικής. Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη Δευτέρα το απόγευμα να αναθέσει στην εταιρία το έργο του Συμβούλου Τουρισμού, ως αφετηρία για την οργάνωση της τουριστικής προβολής του νησιού.

Το έργο της εταιρίας έχει καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα και αφορά στην παροχή υπηρεσιών σε θέματα τόσο ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος του νησιού, όσο και σε θέματα προβολής. Πιο συγκεκριμένα, η MTC GROUP θα προσφέρει στο Δήμο Αλοννήσου εισηγήσεις για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος, καθώς και εισηγήσεις σχετικά με τους τρόπους επικοινωνίας και διαφήμισης, ενώ ταυτόχρονα θα υποβάλλει καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου προτάσεις για τις μεθόδους προσέγγισης των αγορών. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει για το Δήμο Αλοννήσου το έργο της εταιρίας σε επίπεδο Δημοσίων Σχέσεων, ενώ η MTC GROUP θα λειτουργεί Γραφείο Τύπου για λογαριασμό του Δήμου Αλοννήσου για θέματα συναφή με τον Τουρισμό.

«Πιστεύουμε ότι η αποτελεσματικότητα στις μεθόδους προβολής άλλων προορισμών που χειρίζεται η MTC GROUP στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα είναι εμφανής και ως προς το Δήμο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Πέτρος Βαφίνης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...