Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων από την INTERAMERICAN

Η ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της ελληνικής οικονομίας, συνδέεται άμεσα με την επιχειρηματική υπευθυνότητα. Για την κάλυψη της αστικής ευθύνης των ιδιοκτητών έναντι των πελατών για ατυχήματα μέσα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η INTERAMERICAN σχεδίασε και προωθεί στην αγορά δύο νέα τυποποιημένα πακέτα καλύψεων.

Τα νέα προγράμματα “Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων” της εταιρείας απευθύνονται σε επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων και μικρών ξενοδοχείων που διαθέτουν μέχρι 30 δωμάτια ανεξάρτητα από το πλήθος των κλινών και προσφέρονται σε τέσσερα επίπεδα ασφαλιζομένων ορίων ευθύνης, από 90.000 μέχρι 480.000 ευρώ. Πρόκειται για τα προγράμματα Extra και Total, που διαφοροποιούνται ως προς το εύρος των παρεχομένων καλύψεων. Παράλληλα, η INTERAMERICAN διαθέτει ευρεία γκάμα καλύψεων αστικής ευθύνης και για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, προσαρμόζοντας την ασφάλιση στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

«Η σωστή ασφάλιση αστικής ευθύνης αποτελεί στοιχειώδη ένδειξη επαγγελματισμού για μια ξενοδοχειακή επιχείρηση που θέλει να είναι αξιόπιστη για τους πελάτες της και ταυτόχρονα ανταγωνιστική» σχολιάζει ο κ. Γ. Σπαντιδάκης, διευθυντής underwriting και αποζημιώσεων της INTERAMERICAN στους κλάδους γενικών ασφαλειών.

Το πρόγραμμα Extra περιλαμβάνει αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές τρίτων από τη λειτουργία των χώρων της επιχείρησης, από ανακαίνιση η συντήρηση, από ανελκυστήρα, από πυρκαϊά ή έκρηξη ή βραχυκύκλωμα, από τροφική δηλητηρίαση, πτώση πινακίδων και φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων. Το Total περιλαμβάνει, επιπλέον, κάλυψη ευθύνης εργοδότη, ευθύνης από λειτουργία πισίνας και υπηρεσιών ναυαγοσώστη (σε πισίνα), γυμναστηρίου και αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και ευθύνης για απώλεια ή βλάβη προσωπικών ειδών μετά από διάρρηξη – ή κλοπή (μόνο σε ξενοδοχεία και όχι σε ενοικιαζόμενα δωμάτια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...