Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η MTC GROUP σύμβουλος τουρισμού της Αλυκής Πάρου

ParosImage by venetia koussia via FlickrΤην τουριστική προβολή της περιοχής τους ανέθεσαν και επίσημα για ένα έτος οι επαγγελματίες της Αλυκής Πάρου στην MTC GROUP. Είχαν προηγηθεί επιτυχείς συνεργασίες σε επιμέρους δράσεις, μεταξύ των οποίων ήταν η πραγματοποίηση συγκέντρωσης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και με συμμετοχή όλων των επαγγελματιών, για ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεις των στελεχών της εταιρίας σε επίπεδο τουριστικής πολιτικής, καθώς και η πρόσφατη οργάνωση επίσκεψης Ρώσων δημοσιογράφων στο νησί, σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στη Μόσχα.

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης, πλέον, συνεργασίας, η MTC GROUP θα εκπονήσει άμεσα συγκεκριμένο σχέδιο προβολής και προωθητικών ενεργειών, με στόχευση στην εσωτερική αλλά και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, παράλληλα με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη διαμόρφωση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Η Αλυκή είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στο νότιο τμήμα της Πάρου, εκεί όπου βρίσκονται οι ωραιότερες παραλίες του νησιού. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις προτιμήσεις των επισκεπτών που αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη του τοπίου, σε συνδυασμό με την τοπική γαστρονομία και το φρέσκο ψάρι και για το λόγο αυτό, προφέρεται, κυρίως, για οικογενειακές διακοπές.

Η MTC GROUP, με την ιδιότητα του Συμβούλου Τουρισμού περιοχών, ασχολείται αντίστοιχα με το τουριστικό marketing και προβολή της Μυκόνου, της Μήλου και – από την αρχή της εβδομάδας – της Αλοννήσου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...