Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Στη Νέα Υόρκη η Όλγα Κεφαλογιάννη

Στη Νέα Υόρκη αναμένεται να φθάσει σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να παραστεί στο πρώτο "Greek Investment Forum", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αμερικανική μεγαλούπολη, την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου.

Το Ελληνικό Φόρουμ Επενδύσεων διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Αμερικανοελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Η κ. Κεφαλογιάννη θα μιλήσει με θέμα: «Ο τουρισμός, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα». Κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, η υπουργός θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ενδιαφερόμενους επενδυτές, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, ταξιδιωτικούς πράκτορες, με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Εκτός από το ημερήσιο αυτό φόρουμ, έχει προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων στις 10 και 11 Οκτωβρίου, στα πλαίσια ενός "roadshow", όπου εκτός από την κ. Κεφαλογιάννη, θα λάβουν μέρος ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ(Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Εταιρείας του Δημοσίου) Γιαννης Εμίρης, ο πρόεδρος του "Invest in Greece" Αρης Συγγρός, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος των Εταιρειών του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια Σωκράτης Λαζαρίδης και ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...