Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Παρθενική εμφάνιση του Reflection της Celebrity Cruises

Το πέμπτο και πολυαναμενόμενο τελευταίο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Solstice της Celebrity Cruises, χωρητικότητας 3.030 επιβατών, το Celebrity Reflection, έκανε την πρώτη του εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, κατά την έξοδό του από το ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανίας, ενώ ακολούθησε πορεία προς τη Βόρεια Θάλασσα.

Για να πλεύσει στην ανοιχτή θάλασσα από το Papenburg, το μήκους 1.047 ποδών και πλάτους 121 ποδών πλοίο έπρεπε να διανύσει το ποτάμι Ems οπισθίως, κάτι που ολοκλήρωσε σε διάρκεια 10 ωρών. Ο καπετάνιος κατεύθυνε το πλοίο με την όπισθεν με ταχύτητα λιγότερη από 4mph, με τη βοήθεια ρυμουλκών στην πλώρη και στην πρύμνη.

Οι προετοιμασίες για αυτή τη διέλευση περιελάμβαναν αφαίρεση των γραμμών του ηλεκτρικού και των σιδηροδρομικών συρμών που περνούν από το ποτάμι. Το ταξίδι έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε κατάλληλες καιρικές συνθήκες, όπου δεν υπάρχουν άνεμοι και επικρατεί πλημμυρίδα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το επαρκές βάθος νερού στο ποτάμι και να αποτραπεί τυχόν αλλοίωση του χρώματος. Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο ποτάμι για να παρακολουθήσουν τη μεταφορά του εκτός του ποταμού.

Έπειτα από μία σειρά δοκιμών στη θάλασσα και ολοκλήρωση των τελευταίων λεπτομερειών στο Emshaven, της Ολλανδίας, το Celebrity Reflection θα ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα στις 12 Οκτωβρίου από το Άμστερνταμ και θα ταξιδέψει στα νερά της Μεσογείου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, οπότε και θα διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για να φτάσει στο Μαϊάμι και να ξεκινήσει μια σειρά μοναδικών κρουαζιέρων στην Καραϊβική.

Το Reflection θα πραγματοποιήσει 7ήμερες κρουαζιέρες στην Ανατολική Καραϊβική από το Μαϊάμι, ενώ θα προσφέρει μια σειρά από καινοτομίες, όπως το εξωτερικό γυάλινο ντους που προεξέχει από την άκρη του πλοίου, στην υπερπολυτελή Reflection Suite, το μοναδικό AquaSpa by Elemis και αξιόλογες επιλογές διαμονής στις AquaClass Suites και Signature Suites, καθώς επίσης και επώνυμες μπουτίκ, ιδιαίτερα θεματικά εστιατόρια και πολυτελείς χώρους εστίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...