Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Εγκαινιάστηκε το Celebrity Reflection της Celebrity Cruises

Το πέμπτο και πολυαναμενόμενο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection, κατηγορίας Solstice, έγινε την περασμένη εβδομάδα και επίσημα μέλος του υπερσύγχρονου στόλου της Celebrity Cruises, με μια τελετή παράδοσης πάνω στο ίδιο το κρουαζιερόπλοιο, όπου ο κ. Bernard Meyer, από το ναυπηγείο του Meyer Werft παρέδωσε το Celebrity Reflection στον Michael Bayley, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celebrity Cruises, τον κ. Richard D. Fain, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της μητρικής εταιρείας Royal Caribbean Cruises Ltd και τον Έλληνα Καπετάνιο, Νικόλαο Παγώνη.

Τα εγκαίνια συμπληρώθηκαν με μια ειδική, διήμερη κρουαζιέρα στα Ευρωπαϊκά νερά στις 10-12 Οκτωβρίου, στην οποία συμμετείχαν δημοσιογράφοι και συνεργάτες της εταιρείας από όλο τον κόσμο και κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κρουαζιερόπλοιο και να ζήσουν από κοντά την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Celebrity Cruises και να απολαύσουν τις ασυναγώνιστες παροχές του και μια σειρά από καινοτομίες, όπως την υπερπολυτελή Reflection Suite, τις σουίτες AquaClass Suites και Signature Suites, το εντυπωσιακό εξωτερικό γυάλινο ντους, που προεξέχει από την άκρη του πλοίου, τα θεματικά εστιατόρια, καφέ και μπαρ, τις θεαματικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, τις χαλαρωτικές θεραπείες στο AquaSpa by Elemis, το φυσικό γρασίδι στο εξωτερικό The Lawn Club κ.α.

Μετά το πέρας αυτού του ταξιδιού το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε την Παρασκευή το παρθενικό του ταξίδι με μια σειρά από κρουαζιέρες σε προορισμούς της Μεσογείου, όπου θα παραμείνει για περίπου δύο μήνες πριν διασχίσει τον Ατλαντικό για να βρεθεί στην Καραϊβική για τα χειμερινά του δρομολόγια. Η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Celebrity Reflection θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι, από τις 4 αναδόχους του, όλες υπαλλήλους της εταιρείας που έχουν βιώματα καρκίνου του μαστού.

Οι  κ. Νικόλαος Παγώνης, Καπετάνιος του Celebrity Reflection, κ. Richard D. Fain, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής, Royal Caribbean Cruises Ltd., κ. Bernard Meyer, διευθυντικό στέλεχος της Meyer Werft και ο κ. Michael Bayley, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...