Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η easyJet αναζητάει να προσλάβει 200 νέους πιλότους

Η easyJet, το No.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, αυτή την εβδομάδα ξεκινάει την αναζήτηση της για 200 νέους πιλότους για το 2014. Για όσους υποψήφιους επιτύχουν, είναι ένα πρώτο βήμα προς μία μακροχρόνια καριέρα με την easyJet, πρωτοβουλία που θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να συνεχίσει την κερδοφόρα ανάπτυξη της, η οποία πρόσφατα ενέταξε στους προορισμούς της τη Ρωσία και τη Νορβηγία.

Η easyJet αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως – πιλότους που πρωτοξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότοι που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά επιθυμούν να δημιουργήσουν μια καριέρα στην easyJet.

Οι νέες θέσεις που θα αφορούν τις βάσεις της easyJet σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω του site careers.easyJet.com και εάν επιτύχουν, θα ξεκινήσουν την συνεργασία με την easyJet από το καλοκαίρι του 2014.

Ο επικεφαλής του Flight Operations της easyJet, αρχιχειριστής κυβερνήτης Brian Tyrrell, δήλωσε:

" Είμαι πραγματικά ευτυχής που θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα πρόσληψης για 200 νέους πιλότους. Αναζητούμε πιλότους από την πολεμική αεροπορία, καθώς γνωρίζουμε από τους ήδη συνεργαζόμενους πιλότους μας, που είναι πρώην εργαζόμενη της πολεμικής αεροπορίας, ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία τους θα είναι πλεονέκτημα για την εταιρία μας.

“ Η easyJet είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που κάνουν πρόσληψης σε αυτό τον τομέα. Είναι μια καλή στιγμή κάποιος να συνεργαστεί με την easyJet – καθώς οι πιλότοι μας πετούν με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο, λαμβάνουν πρώτης τάξης εκπαίδευση και έχουν γρήγορη εξέλιξη σε μία αεροπορική εταιρεία που χρόνο με το χρόνο γίνετε πιο δυνατή στο χώρο της πολιτικής αεροπορίας.

"Οι πιλότοι που θα ενταχθούν στην easyJet μπορούν να ελπίζουν σε μια μακρόχρονη καριέρα με την αεροπορική εταιρεία, όπως, να γίνουν κυβερνήτες σε λιγότερο από 10 χρόνια - πολύ πιο γρήγορα από ό, τι σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Ως απόδειξη αυτού, θα προάγουμε 100 έμπειρους συγκυβερνήτες σε κυβερνήτες μέσα στο 2014.

" Οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός των πιλότων μας είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία της easyJet και γι’αυτό, ανυπομονώ του χρόνου, να καλωσορίσω τους επιτυχόντες υποψήφιους στην εταιρία μας."

Η easyJet αποτελεί σήμερα το Νο. 1 δίκτυο αερομετοφορών στην Ευρώπη, με στόλο 214 αεροσκαφών , τα οποίων η ηλικία δεν υπερβαίνει τα 4 χρόνια και με την οποία ταξιδεύουν σχεδόν 60 εκ. επιβάτες σε 130 προορισμούς. Μέχρι αυτή τη στιγμή, πάνω από 2300 πιλότοι εργάζονται για την εταιρία μας.

Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται να συμπληρώσει την είδηση του περασμένου μήνα, ότι η easyJet δημιούργησε 330 νέες μόνιμες θέσεις για πιλότους μέσα στο 2013.

Από τους 200 νέους πιλότους κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της CTC Aviations και την CAE Parc Aviation. Εκεί, θα αποκτούν πρόσθετή εμπειρία και ώρες πτήσης, πριν ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...