Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Οι Κυπριακές Αερογραμμές λειτουργούν ομαλά


Οι Κυπριακές Αερογραμμές επιθυμούν  να διαβεβαιώσουν το επιβατικό κοινό  ότι  παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στον τόπο μας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά, εξυπηρετώντας  με τον καλύτερο τρόπο την ταξιδιωτική κίνηση  σε όλους τους προορισμούς όπου πραγματοποιούν πτήσεις.

Με αφορμή  την αναστάτωση που  έχει δημιουργηθεί λόγω των δηλώσεων και  καθημερινών δημοσιευμάτων αναφορικά με το μέλλον της, η Εταιρεία   αναμένει τη λήψη οριστικών αποφάσεων από την Κυβέρνηση το συντομότερο. Η σαφής  διαβεβαίωση που έδωσε πρόσφατα  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε  συνέντευξη του  για διάσωση  της Εταιρείας, είναι πολύ σημαντική για όλους όσους υπηρετούν τον ιστορικό και πολύτιμο για τη χώρα μας οργανισμό.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές στην 66χρονη σχεδόν ιστορία τους έχουν  περάσει μέσα από πολλές φουρτούνες και δυσκολίες.   Είναι διάχυτη  η πεποίθηση ότι και αυτή τη φορά,  με την στήριξη της  Πολιτείας  θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσει η αναγκαία αναδιάρθρωση και εξυγίανση, ώστε ο σημαντικός αυτός οργανισμός να συνεχίσει να εκπληρώνει το ρόλο και την αποστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...