Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο Όμιλος ξενοδοχείων Mitsis Hotels επιλέγει LG Hotel TV


Αθήνα– H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης τηλεοράσεων 26LH201C LCD Hotel TV στο Mitsis Hotel Blue Domes στην Κω, καθώς επίσης και σε υπόλοιπα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels. Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης της LG στην ξενοδοχειακή αγορά και την ενδυνάμωση της παρουσίας της σε επαγγελματικούς και ξενοδοχειακούς χώρους.
Τα ξενοδοχεία Mitsis Hotels, που απαριθμούν 20 City & Resort Hotels και κέντρα Spa θαλασσοθεραπείας σε μερικές από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Κρήτη, στη Ρόδο, στην Κω, στα Ιωάννινα, στην Κέρκυρα και στην Αθήνα, επέλεξαν τις νέες τηλεοράσεις LH201C LG Hotel TV τεχνολογίας LCD για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Οι νέες τηλεοράσεις τοποθετήθηκαν στα δωμάτια των ξενοδοχείων του Ομίλου, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Επιπλέον, παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης με μια πληθώρα συσκευών - όπως για παράδειγμα με Η/Υ, βιντεοκάμερα, και DVD player εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία για τους επισκέπτες.
Η LG ενσωματώνει στις νέες Hotel TV μια πληθώρα πρωτοποριακών χαρακτηριστικών που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις ανάγκες των ξενοδοχείων. Ειδικότερα, η λειτουργία Remote controller επιτρέπει την ρύθμιση όλων των καναλιών με τηλεχειρισμό κατά την εγκατάσταση της συσκευής, ενώ παράλληλα παρέχονται λειτουργίες κλειδώματος του μενού προγραμματισμού και καθορισμός του ανώτατου ορίου έντασης ήχου, ανάλογα με τις προτιμήσεις των ξενοδόχων. Τέλος, χάρη στη μοναδική τεχνολογία “ECO Smart” της LG, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των λειτουργικών εξόδων της ξενοδοχειακής μονάδας. 
Οι τηλεοράσεις  LCD Hotel TV της LG συνδυάζουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με την υψηλή ποιότητα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε ξενοδοχειακό ή επαγγελματικό χώρο, για την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επισκεπτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...