Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Έκλεισε τμήμα της εθνικής οδού Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας λόγω κατολισθήσων

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο 67ο χλμ. της εθνικής οδού Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τα Λαγκάδια  Γορτυνίας, καθώς το βράδυ της Κυριακής αποκολλήθηκαν τεράστια τμήματα βράχων και έπεσαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς και να καθίσταται πλέον αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από το σταυροδρόμι Τροπαίων και στην άλλη πλευρά από την Καρκαλού Δημητσάνας και συνεργεία της Διεύθυνσης Ελέγχου Κατασκευής έργων (ΔΕΚΕ) και της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων (ΔΕΣΕ) Πελοποννήσου κατευθύνονται στο σημείο, προκειμένου να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Για την ασφάλεια των οδηγών, δεν μπορεί ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία, ενώ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον διευθυντή της ΔΕΣΕ, προκειμένου να εξεταστεί το φαινόμενο.

Εντός της ημέρας ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής.

Όσο διάστημα παραμένει ο δρόμος κλειστός, η κυκλοφορία των οχημάτων από Τρίπολη προς Αρχαία Ολυμπία και Πύργο θα διεξάγεται μέσω Δάφνης Καλαβρύτων ή από την Κορίνθου Πατρών ή τέλος μέσω Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...