Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Ηλιόλουστο Σάββατο» στην Αγγλία με νικήτρια την Ελλάδα!

Αύριο προβλέπεται στη Βρετανία μία από τις ημέρες με τις περισσότερες κρατήσεις για ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό

Το «ηλιόλουστο Σάββατο» έρχεται στην Αγγλία και βγάζει νικήτρια την Ελλάδα...

Συγκεκριμένα, αύριο, προβλέπεται στη Βρετανία μία από τις ημέρες με τις περισσότερες κρατήσεις για ταξίδια στο εξωτερικό, με τα πρακτορεία να ετοιμάζονται για πολύ καλές προσφορές.

Οι επίδοξοι τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν ταξιδιωτικά γραφεία και ιστοσελίδες με σκοπό να ξεπεράσουν τη μελαγχολία της περιόδου μετά τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με τα βρετανικά τουριστικά πρακτορεία, φέτος η κίνηση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως λόγω της επιβαρυμένης ψυχολογίας από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη Βρετανία τις τελευταίες μέρες.

Πιο δημοφιλείς αναμένεται να αποδειχθούν οι σχετικά κοντινοί προορισμοί, όπως κυρίως η Ελλάδα, η Κροατία και οι Βαλεαρίδες Νήσοι στην ισπανική Μεσόγειο. Από τους μακρινούς προορισμούς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσουν η Τζαμάικα, ο Μαυρίκιος και το Μεξικό.

Τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία Thomson και First Choice προβλέπουν ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα επισκεφθούν κάποιο πρακτορείο ή ταξιδιωτική ιστοσελίδα, με τον αριθμό αυτών που θα κλείσουν τελικά διακοπές να υπολογίζεται στις 35.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...