Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κεφαλογιάννη: Ο ξένος δεν έρχεται όταν βλέπει απεργίες και πανό στην Ακρόπολη

Η υπουργός Τουρισμού σημείωσε πως η τουριστική αναβάθμιση της πρωτεύουσας είναι «το μεγάλο στοίχημα»...


«Δεν σκέφτομαι να είμαι υποψήφια στην αυτοδιοίκηση. Δεν ήταν ποτέ μέσα στις φιλοδοξίες μου» ξεκαθάρισε το πρωί της Δευτέρας η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, βάζοντας τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να δίνει μάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων.


Η κ.Κεφαλογιάννη μίλησε για τα «εξαιρετικά αποτελέσματα του τουρισμού το 2013» που ήταν όπως τόνισε «το αποτέλεσμα  του μηνύματος και της εικόνας σταθερότητας που μπόρεσε να δώσει η Ελλάδα μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2012» .

«Δείξαμε ότι η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά σταθερότητας, ήταν πολύ σημαντικό [...] Ο ξένος δεν έρχεται στην Ελλάδα όταν βλέπει απεργίες και πανό στην Ακρόπολη» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε πως η τουριστική αναβάθμιση της πρωτεύουσας είναι «το μεγάλο στοίχημα».  Σε αυτό το σημείο, η υπουργός τόνισε την σημασία της ευαισθητοποίησης του κάθε πολίτη στην προσπάθεια αισθητικής βελτίωσης της εικόνας της πόλης, ειδικά σε σημαντικές ζώνες και διαδρομές.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα του 2013, η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε πως, στο πλαίσιο της προσπάθειας «να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας» στο εξωτερικό, «πήγαμε σε όλες τις παραδοσιακές μεγάλες αγορές μας», αλλά και στις αναδυόμενες.

Η υπουργός παράλληλα σημείωσε πως καταβάλλεται μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν της χώρας πέρα από το τυπικό δίπολο «ήλιος και θάλασσα», με την προβολή των κρυμμένων ομορφιών της Ελλάδας, αλλά και με προώθηση άλλων τύπων τουρισμού, όπως ο ιαματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...