Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

H LG εξοπλίζει το ανακαινισμένο ξενοδοχείο King George

Οι τηλεοράσεις 37” και 47” από τη νέα σειρά LT760H της LG ξεχωρίζουν για τις πρωτοπόρες λειτουργίες τους


H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο King George, στο οποίο εγκαταστάθηκαν τηλεοράσεις από τη νέα σειρά Pro:Centric Smart LED TV LT760H.

Το King George επαναλειτουργεί, με δωμάτια με εξαιρετικής ποιότητας ξύλινα δάπεδα και ιδιαίτερο design, σουίτες με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες και μία Penthouse σουίτα με ιδιωτική πισίνα και jacuzzi με θέα την Ακρόπολη. Η ιστορία του King George αρχίζει την δεκαετία του '30 και από τότε καταγράφει τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της κοινωνικής ζωής της Αθήνας. Σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα, η παράδοση συνδυάζεται με την ανανέωση, για να προσφέρει στους επισκέπτες άνεση, ποιότητα, κοσμοπολίτικο αέρα και φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

Στο ξενοδοχείο εγκαταστάθηκαν 103 τηλεοράσεις 37” και 30 τηλεοράσεις 47”. Τα νέα, εντυπωσιακά μοντέλα 37LT760H και 47LT760H της σειράς Pro:Centric Smart LED TV της LG είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για τη μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που προσφέρουν στους ξενοδόχους και στους επισκέπτες, καθώς και για τον κομψό και μοναδικό σχεδιασμό τους, ο οποίος προσφέρει υψηλή αισθητική στα ξενοδοχεία.

Η αποκλειστική τεχνολογία Super IPS των οθονών της LG επιτρέπει την παρακολούθηση περιεχομένου από κάθε οπτική γωνία, ενώ με την προσθήκη των εξωτερικών ηχείων, οι χρήστες απολαμβάνουν κρυστάλλινο ήχο ακόμη και σε διαφορετικά δωμάτια. Η σειρά Pro:Centric Smart TV προσφέρει κορυφαία εμπειρία θέασης για τους πελάτες και εξαιρετικά χαμηλό κόστος εγκατάστασης και διαχείρισης για τους ξενοδόχους.

Υψηλή Συνδεσιμότητα και ευέλικτο Περιβάλλον Χρήστη (UI)

Η σειρά Pro:Centric Smart LED της LG περιλαμβάνει τα εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία Web-Kit και HTML5, τα οποία συμβάλλουν στην εύκολη και γρήγορη ρύθμιση των τηλεοράσεων. Οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το Περιβάλλον Χρήστη (UI) και να δημιουργήσουν προσωποποιημένες έξυπνες εφαρμογές (applications), ώστε να ταυτίζονται με τις ανάγκες των επισκεπτών, παρέχοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω των τηλεοράσεων Pro:Centric Smart LED γίνεται απλά και γρήγορα, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να παίξουν και να κάνουν χρήση του περιεχόμενου τους από τις ψηφιακές τους συσκευές (π.χ. Smart phones) στις τηλεοράσεις των δωματίων τους, μέσω των καινοτόμων λειτουργιών Smart Share, DLNA και Wi-Di. Επίσης, οι θύρες USB επιτρέπουν την ταχύτερη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων, όπως μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κτλ.

Περιήγηση σε προεγκαταστημένες εφαρμογές (applications)

Με τις προεγκαταστημένες  εφαρμογές (applications) και λειτουργίες των τηλεοράσεων 37LT760H και 47LT760H της LG, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα και σε πολλές πηγές πληροφόρησης. Παράλληλα, τα προσωπικά δεδομένα είναι ασφαλή, χάρη στην εφαρμογή Auto-Delete, η οποία διαγράφει με το reboot το ιστορικό των αναζητήσεων που πραγματοποιούν οι επισκέπτες, μόλις φύγουν από το δωμάτιο τους.

Μεγάλα  οικονομικά πλεονεκτήματα για τους ξενοδόχους

Η σειρά Pro:Centric Smart TV προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εγκατάστασης και διαχείρισης σε μεγάλο βαθμό τους ξενοδόχους, χάρη στη λειτουργία IP-over-coax και ενσωματωμένο set-top box. Συγκεκριμένα η λειτουργία IP-over-coax εξασφαλίζει δικτύωση της συσκευής χωρίς το πρόσθετο κόστος για την εγκατάσταση υποδομής Ethernet, ενώ το set-top box μηδενίζει τη χρήση καλωδίων, βελτιώνει το χρόνο εκκίνησης και μειώνει το κόστος αγοράς.

Λύσεις για  Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

Η LG έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η νέα συνεργασία με το ξενοδοχείο King George, της αλυσίδας Luxury Collection των Starwood Hotels & Resorts αποδεικνύει την υπεροχή της LG, χάρη στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και στις δυνατότητες που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric Smart Hotel LED.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...