Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Arkefly: Άμστερνταμ- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Ολλανδική εταιρεία Arkefly που ανήκει στον όμιλο της TUI. Στο πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2014 έχει συμπεριλάβει τόσο το νησί μας, όσο και τη γειτονική Κεφαλλονιά. 

 

Έτσι, λοιπόν, από τις 25 Απριλίου θα εκτελούνται εβδομαδιαίως δυο πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στις 3 Οκτωβρίου, και η πορεία που θα ακολουθείται είναι Άμστερνταμ-Κεφαλονιά-Ζάκυνθος-Άμστερνταμ.

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες που δημιουργεί στον Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού του Δήμου Ζακυνθίων η επιλογή της Ολλανδικής εταιρείας Arkefly για το νησί μας. Ο κ. Κολύρης με δηλώσεις του στο Ionian Channel επικαλέστηκε την άφιξη πάνω από 7.000 ατόμων που έφερε στη Ζάκυνθο τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους “Ryanair” για να υπερθεματίσει αυτής της εξέλιξης.

“Θα πρέπει να στηριχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η εταιρία δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις από τη Ζάκυνθο. Επιδίωξή μας και σε αυτή την περίπτωση είναι η ύπαρξη πληρότητας ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους Ευρωπαίους να γνωρίσουν το νησί μας”, δήλωσε ο κ. Κολύρης.

 http://imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...