Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Ο κλάδος της φιλοξενίας αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα ο τουρισμός αντιπροσωπεύει το 20% του ΑΕΠ, προσφέροντας πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης.

Το Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, που προσφέρει σε αποκλειστική συνεργασία με το London Centre of Management της Μ. Βρετανίας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του μεταπτυχιακού επαγγελματικού τίτλου σπουδών Executive Diploma in International Hotel and Tourism Management. Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2012.

Το Executive Diploma in International Hotel and Tourism Management είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού (ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία, αεροπορικές εταιρίες, εστιατόρια, τοπική αυτοδιοίκηση, κ.α.) και επιθυμούν να καταλάβουν ανώτερες διοικητικές θέσεις ή να εξελιχθούν επαγγελματικά, αλλά δε διαθέτουν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο στο management.

Το πρόγραμμα εξετάζει όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζει ένα στέλεχος στη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας, από το πώς λειτουργεί και διοικείται ένα ξενοδοχείο έως τη χάραξη στρατηγικής της τουριστικής επιχείρησης. Η δομή του προγράμματος περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Τουριστικό Marketing, Προχωρημένα Θέματα Διοίκησης & Ελέγχου Επισιτιστικών Μονάδων (F&B).

Η Διάρκεια του Προγράμματος είναι ένα έτος part – time ή Distance Learning. Το Πρόγραμμα των μαθημάτων περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συναντήσεις δύο απογεύματα / εβδομάδα ή Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο πρωί (part-time), και ένα Σάββατο το μήνα (distance learning). Η γλώσσα διδασκαλίας είναι Ελληνικά ή Αγγλικά.

Πληροφορίες – Υποβολή Αιτήσεων: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...