Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σημαντική η συμμετοχή του Δήμου Ναυπακτίας στην “Philoxenia 2012”


Με χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του  Δήμου Ναυπακτίας στην διεθνή Τουριστική έκθεση “Philoxenia 2012”. 

Αν και τα πανέμορφα τοπία της περιοχής δέσποζαν στο banner των εντυπωσιακών διαστάσεων που αγκάλιαζε το περίπτερο, έκτασης 16 τ.μ., η παρουσία του Δήμου κάθε άλλο παρά «διακοσμητική» ήταν.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο του Δήμου βρίσκονταν μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ναυπακτίας και τοπικοί επαγγελματίες, με τη στήριξη των οποίων επιτεύχθηκε η προβολή του προορισμού.

Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες συναντήσεις με διακεκριμένους Tour Operators και Travel Agents στο πλαίσιο του προγράμματος «Hosted Buyers» που προωθούν οι διοργανωτές της έκθεσης.  Είχε προηγηθεί έγκαιρος προγραμματισμός επαφών με τουριστικούς πράκτορες από σημαντικές αγορές ενδιαφέροντος.

Συμπληρωματικά η εκθεσιακή συμμετοχή ενισχύθηκε από  την αποκλειστική συνεργασία του Δήμου με το ραδιοφωνικό μέσο της Θεσσαλονίκης, «Cosmoradio» που στήριξε τη «Philoxenia» ως χορηγός επικοινωνίας.

Ο σταθμός “Cosmoradio” θεωρείται ένας από τους πλέον δημοφιλείς της συμπρωτεύουσας και διακρίνεται για την πρώτη μετάδοση πολλών επιτυχιών,  Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα της τουριστικής έκθεσης, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ενθάρρυναν με το δικό τους τρόπο τους ακροατές να επισκεφτούν τη διεθνή έκθεση και παράλληλα να βιώσουν στιγμές… Ναυπακτίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...