Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πάνος Λειβαδάς: Ο νέος Γ.Γ στον ΕΟΤ


Δεκτή έκανε σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, την παραίτηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου.

Νέος γενικός γραμματέας στον ΕΟΤ, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, αναλαμβάνει ο Πάνος Λειβαδάς, πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος.

Ο Πάνος Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών το 1983 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο της Φλώριδας και στο πανεπιστήμιο Hofstra των ΗΠΑ.

Οι μεταπτυχιακές του σπουδές έγιναν στο πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την «Εκλογική Συμπεριφορά».

Από το 1987 έως το 2004 εργάστηκε, ως τεχνοκράτης, στον ιδιωτικό τομέα. Τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε γενικός γραμματέας Ενημέρωσης στο υπουργείο Επικρατείας και αργότερα Εσωτερικών. Εργάστηκε για την Ελλάδα σε κρίσιμα ζητήματα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, η αναδιοργάνωση των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Επίσης, εργάστηκε σε θέματα, που σχετίζονται με τη προβολή της Ελλάδας στην Κίνα, τις ενεργειακές συμφωνίες με Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία, καθώς και την παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...