Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η Amadeus και η Malév επεκτείνουν την μεταξύ τους συμφωνία

Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας και η Malév Hungarian Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ουγγαρίας, υπέγραψαν συμφωνία πλήρους περιεχομένου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία προσφέρει πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα πτήσεων, ναύλων και άλλων πληροφοριών, που διατίθενται από το ίδιο το σύστημα κρατήσεων της Malev, το www.malev.hu/com και άλλες, τρίτες ιστοσελίδες για όλα τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, χωρίς άλλες επιβαρύνσεις ή επιπλέον χρεώσεις.

“Με την ανανέωση της συμφωνίας εξασφαλίζουμε μια αποτελεσματική διανομή της προσφοράς μας, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνουμε την διαθεσιμότητα του περιεχομένου μας στα ταξιδιωτικά γραφεία” σχολίασε ο κ. Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της Malév Hungarian Airlines.

Boeing 737-6Q8 Malev Hungarian Airlines Regist...Image via Wikipedia“Λόγω της γεωγραφικής θέσης της Malev στην περιοχή της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η εταιρεία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής που ακολουθούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας το πιο σχετικό περιεχόμενο μέσω του συστήματος διανομής μας” σχολίασε ο κ. Juan Antonio Carrasco, Διευθυντής της Amadeus για την περιοχή. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την επέκταση συνεργασίας, καθώς ενισχύει την δέσμευσή μας για την παροχή αποτελεσματικών λύσεων διανομής για αεροπορικές εταιρείες και προσφέρει σταθερότητα για τα ταξιδιωτικά γραφεία.”

Η Malev εξυπηρετεί περίπου 50 προορισμούς σε 35 χώρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, που περιλαμβάνουν επίσης τους κόμβους του Αμμάν, του Ελσίνκι, του Γκάτουικ στο Λονδίνο και της Μαδρίτης στο πλαίσιο της συμμαχίας oneworld. Οι δυο εταιρείες υπέγραψαν την πρώτη τριετή συμφωνία πλήρους περιεχομένου το 2008.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...