Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Διαμαρτυρία επιχειρηματιών για φτηνά πακέτα διακοπών στη Ζάκυνθο

Διαμαρτυρία επιχειρηματιών για φτηνά πακέτα διακοπών στη Ζάκυνθο Σε νέα διαμαρτυρία προχώρησαν οι επιχειρηματίες της Ζακύνθου με αίτημά τους τα φτηνότερα πακέτα διακοπών. Έμποροι, εστιάτορες και ιδιοκτήτες μπαρ από το Τσιλιβί συγκεντρώθηκαν από τις 11:30 το πρωί έως στις 1:30 το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου, αντιδρώντας όπως υποστηρίζουν στην  ανεξέλεγκτη πολιτική του «all inclusive» (όλα εντός τιμής) που εφαρμόζεται στο νησί τους και στραγγαλίζει όπως λένε τις επιχειρήσεις τους.
Οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν και πάλι στους τουρίστες φυλλάδια, που τους καλωσορίζουν στην Ζάκυνθο αλλά, παράλληλα, τους επισημαίνουν ότι είναι καλύτερο οι ίδιοι να φτιάχνουν το δικό τους πρόγραμμα διακοπών και όχι να κλείνονται στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
Τα βασικό τους αίτημα προς τους ξενοδόχους αλλά και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες είναι, το πακέτο «all inclusive» να καλύπτει το 30% των κρατήσεων ανά μονάδα. Επίσης ζητούν να σταματήσουν οι φτηνές οικονομικές προτάσεις που γίνονται στους τουρίστες κατά την άφιξη τους στα ξενοδοχεία και περιλαμβάνουν διαμονή και διατροφή.
Οι επιχειρηματίες από το Τσιλιβί είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη συμβολική διαμαρτυρία στις 7 Ιουνίου. H συγκέντρωση υποστηρίχτηκε και από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης της Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...