Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αντιδράσεις στο ενδεχόμενο λουκέτο της σχολής του ΟΤΕΚ στην Αλεξανδρούπολη

Την αντίδραση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, έχει προκαλέσει πληροφορία, για επικείμενη αναστολή λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΟΤΕΚ στην Αλεξανδρούπολη.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ανέφερε πως, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για κλείσιμο της Σχολής, η οποία - όπως είπε - επί πολλά χρόνια, «αποτελεί έναν σοβαρό πυλώνα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».
Ενδεχόμενη επαλήθευση της πληροφορίας, κατά τον κ. Χατζηκωνσταντίνου, θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στην προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής, σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή και την ώρα που η Θράκη στοχεύει και επενδύει στην διέξοδο από την κρίση με σημαντική συνιστώσα τον τουρισμό.
«Οι ξενοδόχοι της Θράκης συνειδητά επιλέξαμε εδώ και δεκαετίες να επενδύσουμε στον τουρισμό και την ανάπτυξη της ακριτικής Θράκης. Αν το Ελληνικό Δημόσιο πραγματικά επιθυμεί να βρει διέξοδο στην βαθιά κρίση που βιώνουμε τότε θα πρέπει να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης μας, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας παραπέρα την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Αλεξανδρούπολη», ανέφερε καταλήγοντας ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...