Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σχεδιάζεται αεροπορική σύνδεση Καβάλας – Φιλιππούπολης

Τη δρομολόγηση απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ της Καβάλας και της Φιλιππούπολης στη νότια Βουλγαρία φέρεται να εξετάζει ομάδα Ελλήνων επενδυτών.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της η βουλγαρική εφημερίδα «Maritsa», στο οποίο επισημαίνεται ότι η ιδέα για τη γραμμή Καβάλας – Φιλιππούπολης έχει συζητηθεί πολλές φορές τους τελευταίους μήνες και επιβεβαιώθηκε εκ νέου κατά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια της εκδήλωσης με αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκε στην ελληνική πόλη.
Το σκεπτικό που αναλύεται θέλει τους Έλληνες επενδυτές να πιστεύουν ακράδαντα πως μέσα από τη δρομολόγηση μιας τέτοιας αεροπορικής σύνδεσης θα καταστεί δυνατή η δραστική αύξηση Βούλγαρων τουριστών από τη Φιλιππούπολη, που θα επισκεφθούν τα θέρετρα της Καβάλας και της Θάσου.
Η βουλγαρική εφημερίδα υποστηρίζει, επίσης, πως το επενδυτικό project πρόκειται να μπει στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των τοπικών αρχών στις δύο ενδιαφερόμενες πόλεις και παράλληλα σημειώνει πως η απόσταση που τις χωρίζει είναι μόλις 300 χιλιόμετρα.

piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...