Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Δράμας

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας θα διοργανώσει την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011, στις 17.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δράμας, τουριστική ημερίδα με θέμα: «Το νέο μοντέλο για την τουριστική ανάπτυξη της Δράμας».
Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των απαιτούμενων δράσεων για την αποτελεσματική τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Δράμας δεδομένου και των νέων συνθηκών που διαμορφώνουν ο Καλλικράτης και η οικονομική ύφεση.
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της τουριστικής έρευνας που διεξάγει η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας και η εισήγηση της Ευανθίας Τζήμου (στέλεχος της Δ/νσης Ανάπτυξης της περιφερειακής ενότητας Δράμας) με θέμα «Τουριστικό προϊόν στο Νομό Δράμας. Δυνατότητες και προοπτικές».
Την ημερίδα θα κλείσει η πρωτοποριακή εισήγηση του Γιάννη Μιχαηλίδη(Διευθυντής της εταιρείας Hospitality & Tourism Consulting που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και προβολή τουριστικών προορισμών) με θέμα «Οικονομική ύφεση και Καλλικράτης. Η επόμενη ημέρα και το νέο μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης». Η εισήγηση θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων, στις προοπτικές και τα προβλήματα του Καλλικράτη, στο νέο ρόλο των δημόσιων και ιδιωτικών τουριστικών φορέων, στη σύσταση οργανισμού διαχείρισης προορισμού, στις νέες τάσεις του σύγχρονου τουριστικού marketing προορισμών καθώς και σε καινοτόμες, πρακτικές προτάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα.

PIAZZADELPOPOLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...