Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Γερουλάνου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ

Γρήγορη και αποτελεσματική παρέμβαση σε στοχευμένα κοινά με εξορθολογισμένο κόστος, ζήτησε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας  κ. Π. Γερουλάνος στη συνάντησή του με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη, του προέδρου του ΕΟΤ κ. Ν. Κανελλόπουλου και του γενικού γραμματέα Οργανισμού κ. Γ. Κολέτσου.
Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν σηματοδοτούν μια καινούργια εποχή για τον Οργανισμό, ο οποίος καλείται να δώσει το στίγμα για τη νέα εικόνα της Ελλάδας, μέσω των γραφείων του στο εξωτερικό, της διαφήμισης και της χρήσης του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε τα προϊόντα - εργαλεία που έχει δημιουργήσει το υπουργείο («Athens Every Week», «Σταυροδρόμι»), τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τον ΕΟΤ για την προβολή της χώρας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο τονίζοντας ότι κατά τη θητεία του αποπληρώθηκαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας τα δυσθεώρητα χρέη του Οργανισμού και τέθηκαν οι βάσεις για την εφαρμογή της κεντρικής στρατηγικής του υπουργείου για στοχευμένη ανά αγορά προβολή της Ελλάδας.
Η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΕΟΤ:
Νικόλαος Κανελλόπουλος, πρόεδρος
Αντώνης Κεραστάρης, αντιπρόεδρος
Γιώργος Κολέτσος, γενικός γραμματέας
Αναστάσιος Διακαναστάσης, μέλος
Αγλαΐα Μπαλαμάτση, μέλος
Δήμητρα Μπούρα, μέλος
Άννα Σπηλιωπούλου, μέλος
Ευδοκία Τζαβέλλα –Αδαμάκη, μέλος
Ελένη Τσατσάκη, μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...