Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το Snow Train σας μεταφέρει στο Καϊμακτσαλάν και την Καθαρά Δευτέρα

Nick Francke bei einem “Tow-in” Straight JumpImage via Wikipedia
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό και ειδικότερα τους λάτρεις του σκι και του snowboard, που αγκάλιασαν το Snow Train από την πρώτη του διαδρομή, πως -μετά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου-, τo δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη – Άρνισσα και αντιστρόφως, καθώς και οι ανταποκρίσεις τους με το λεωφορείο προς και από το χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν, θα πραγματοποιηθούν και την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011, με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη στις 07:18 & επιστροφή από Άρνισσα, με το απογευματινό στις 17:48.

Υπενθυμίζουμε πως ο μοντέρνος συρμός του Snow Train είναι εξοπλισμένος με bar και εστιατόρια στα 3 από τα 5 βαγόνια του, με παιδότοπο, καθώς και με ειδική σκευοφόρο, για την άνετη μεταφορά του προσωπικού σας εξοπλισμού σκι και snowboard.

Επιπρόσθετα, για τους επιβάτες του Snow Train, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προβλέψει 50% έκπτωση στην κάρτα εισόδου στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ έχει έρθει σε συνεργασία με αρκετές επιχειρήσεις στο παλαιό χωρίο του Αγίου Αθανασίου, για επιπλέον έκπτωση σε προϊόντα εστίασης, ενοικίασης εξοπλισμού, διαμονής κτλ. (παρατίθεται σχετικός πίνακας). Επίσης, για το Snow Train, καθιερώθηκε και ειδικό παιδικό εισιτήριο 15 ευρώ.

Τέλος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι υποχρεωμένη να επισημάνει, μετά από μεμονωμένα και ανυπόστατα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, πως δεν υφίσταται ο παραμικρός κίνδυνος για την ασφάλεια των επιβατών του Snow Train.

Snow Train –Δρομολόγια:
ΑναχώρησηΏραΆφιξηΏρα
Θεσσαλονίκη07:18Άρνισσα09:00
Θεσσαλονίκη12:05Άρνισσα13:49

ΑναχώρησηΏραΆφιξηΏρα
Άρνισσα09:15Θεσσαλονίκη11:03
Άρνισσα17:48Θεσσαλονίκη19:35
       (Δρομολόγιο  Καθαράς Δευτέρας: αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 07:18, επιστροφή από Άρνισσα 17:48).
       Snow Train –Περιγραφή:
Συχνότητα δρομολογίων: Κάθε Σαββατοκύριακο.
Κόστος: 22 ευρώ με επιστροφή (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά με το λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Καϊμακτσαλάν και τον παλιό Άγιο Αθανάσιο, παιδικό 15 ευρώ.
Επιπλέον  εκπτώσεις: 50% στην κάρτα εισόδου του χιονοδρομικού, 10% έκπτωση για εστίαση και διαμονής στο χωριό του παλιού Άγιου Αθανάσιου, σκι, μπότες, μπατόν 7 ευρώ.
Εισιτήρια: Από το Σ.Σ. Θεσσαλονίκης, ενώ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και μέσω του web ticketing της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Περισσότερες  πληροφορίες: 1110
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...