Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΛEIΣ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ

Ο κ. Τερζίμπασης προϊστάμενος του ΕΟΤ Μιλάνου, ο κ. Αριστείδης Αριστείδου από του ΕΟΤ Μιλάνου, η κυρία Μάρτα εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου της Χαλκιδικής και η κυρία Ζαφειρούλα Αναγνώστου Πρόεδρος του ΔΣ Αλοννήσου
Με ενθαρρυντικά μηνύματα σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση από την Ιταλία επέστρεψαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αλοννήσου από το Roadshow που οργανώθηκε σε τέσσερεις ιταλικές πόλεις από τις 7 έως τις 10 Μαΐου με προγραμματισμένες επαφές με πληθώρα τουριστικών πρακτόρων της γειτονικής χώρας. Η όλη διοργάνωση έγινε από την TTG ITALIA σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου με επικεφαλής τον κ.Μ.Τερζίμπαση, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά στην απόλυτη επιτυχία της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας.

Το Roadshow πραγματοποιήθηκε κατά σειρά στο Τορίνο, τη Βενετία, την Μπολόνια και τη Ρώμη με συμμετοχή , συνολικά, 354 ταξιδιωτικών πρακτόρων. Στις κατά τόπους επαφές που έγιναν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου κυρία Ζαφειρούλα Αναγνώστου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συνομιλητές της για δραστηριότητες όπως κατάδυση, καγιάκ, ψάρεμα, πάρκο, πεζοπορία και πολιτιστικά δρώμενα όπου οι τουρίστες έρχονται πιο κοντά με τους κατοίκους, συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο και λαμβάνουν μια γενικότερη ιδέα από την πολιτιστική και οικολογική ταυτότητα του νησιού.

Το συντονισμό της συμμετοχής της Αλοννήσου στις συγκεκριμένες δράσεις είχε αναλάβει η MTC GROUP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...