Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Γεύση» Ηπειρώτικης φιλοξενίας για Ολλανδούς δημοσιογράφους

«Γεύση» από την Ηπειρώτικη φιλοξενία θα λάβουν Ολλανδοί δημοσιογράφοι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά της Ολλανδίας, εξειδικευμένοι στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, που βρίσκονται ήδη στην Ήπειρο.

Οι αποστολές δημοσιογράφων από μεγάλα ξένα δημοσιογραφικά δίκτυα είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής για την Ήπειρο με τα περισσότερα αποτελέσματα και με μόνο κόστος την φιλοξενία τους αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου αρμόδιος σε θέματα τουρισμού.

Τα επικοινωνιακά οφέλη που προκύπτουν από τις επισκέψεις αυτές τονίζει ο κ. Ιωάννου  είναι μεγάλα και είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που έγινε στην Έκθεση της Ολλανδίας, όπου συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ όπως πρόσθεσε  οι  δημοσιογράφοι θα πάρουν ένα πολύ καλό δείγμα της Ηπειρώτικης ομορφιάς και φιλοξενίας, ώστε η παραμονή τους στην Ήπειρο να τους μείνει αξέχαστη».

Οι δημοσιογράφοι κατέφθασαν το Σάββατο 12 Μαΐου μέσω Ακτίου. Εκεί τους υποδέχτηκαν στελέχη της Περιφέρειας και τους προσέφεραν δώρα υποδοχής με τοπικά μυρωδικά και βότανα. Την Πέμπτη 17 Μαΐου θα βρίσκονται στην περιοχή των Ιωαννίνων (Ζαγόρι) και στις 18 Μαΐου θα βρίσκονται στην περιοχή της Πρέβεζας, όπου θα διανυκτερεύσουν και στην συνέχεια  θα αποχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...